DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

Daha da abartalım daha da efenim...

29 Nisan Cumartesi -> Gazi Üni. - Gölbaşı (ankara) (16:00)
29 Nisan Cumartesi -> Garage Rock Bar (ankara) (20:30)
2 Mayıs Salı -> Backstage Rock Bar(ankara) (22:30)
5 Mayıs Cuma -> Hayal Kahvesi (çanakkale)
6 Mayıs Cumartesi -> Kemancı Rock Bar (istanbul)
8 Mayıs Pazartesi -> Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi (ankara) (20:00)
9 Mayıs Salı -> TOBB Üniversitesi (ankara) (17:00)
9 Mayıs Salı -> Backstage Rock Bar(ankara) (22:30)
10 Mayıs Çarşamba -> Gazi Üni. (ankara) (16:00)
11 Mayıs Perşembe -> Kültür Üni. (istanbul) (18:00)
12 Mayıs Cuma -> Uludağ Üni. (bursa)
13 Mayıs Cumartesi -> Garage Rock Bar (ankara) (20:30)

Kesinleşenleri yine yazmak üzere...

...Sevgiler&Saygılar...

demkemanci.jpg

Bu akşam 22:30 gibi Backstage'de sahnedeyiz efenim...Bekleriz...Kendileri gayet güzel bir mekan görmeyenler için...

Nerde peki???Tunalı ile Esat Caddelerinini kesiştiği 4 yolda.Tunalı Caddesi 48/A ...

...Sevgiler&Saygılar...

Sali gecesi az ama öz olan Backstage seyircisine rağmen binlerce kişiye çalıyormuş gibi dolu dolu çalan gruba, özellikle vokaliste teşekkür ederim..

Bir izleyici..

20 mayıs'ta ankara üniversitesi iletişim fakültesi bahar panayırı çerçevesinde sahne alacak gruplardandır.

dieğr iki grup tuşe ve şarap olup, dem'in o gün garage'da programı olduğundan onlara uygun bir saat ayarlanacaktır. ayrıca nam-ı diğer ilef diye de bilinen fakültemiz içki iznini almış bulunduğundan, tuborg bira satışı yapacaktır.

haberiniz ola, bekleriz!

ek: harika bir repertuar bekliyoruz sizden göktuğ'cum ha gayret😉

ryaonair demiş ki:
20 mayıs'ta ankara üniversitesi iletişim fakültesi bahar panayırı çerçevesinde sahne alacak gruplardandır.

dieğr iki grup tuşe ve şarap olup, dem'in o gün garage'da programı olduğundan onlara uygun bir saat ayarlanacaktır. ayrıca nam-ı diğer ilef diye de bilinen fakültemiz içki iznini almış bulunduğundan, tuborg bira satışı yapacaktır.

haberiniz ola, bekleriz!

ek: harika bir repertuar bekliyoruz sizden göktuğ'cum ha gayret😉
vallaha bende kendi okulumda çalıcam pek hoş bişey bu 😀
içki olayıda hoş olmuş...içimden bi ses çok eğleneceğimizi söylüyo hadi bakalım... 😉 :metalhead :metalhead :twisted:

10_1146655790.jpg

Cuma akşamı Çanakkalelileri bekliyoruz efenim...

10_1146696627.jpg

Cumartesi akşamı da İstanbulluları bekliyoruz efenim...

chicken teşekkür ederiz :roll:

ryaonair teşekkür ederiz 🙂= Merak etme eğlendire eğlendire ağlata ağlata bi hallere sokarız 😛=

HIM_g_siz geliyoz az kaldı ya 🙂=

...Sevgiler&Saygılar...

dem5qp.gif

ertuğrul valla sen 2 senedir o okulda oku; ama organizatörlere "biz de çıkalım be!" deme, pes valla🙂

neyse organizatörlere "DeM de çıkacak bana ne, DeM de olacak!" diyerek -ki reddetmediler zaten güvendiler bana sağolsunlar- güne ekledik sizi de.

üç sevdiğim grup bir arada; rebel moves gelemiyor o gün panayırımıza; ama olsun en azından kendimi teselli etmek için iyi bir performans olacak😉

bekliyoruz göktuğcum😉

DEM işte bu ya. Ankaragücü'nün en yeni ve en sevdiğim halkası. Göktuğ bu iş için çok uğraştı meyvelerini topluyo. Başarılar gençler.

Kendini yollarda paralamaya ant içmiş grup DEM 13 Mayıs Cumartesi Garage Rock Club'da tam da METROPOLİS'ten önce sahne alacak.
Malumunuz üzere ankaralılar için efsane olan Metropolis bir süre önce yeniden toplandı ve re-unionın ardından ilk konserlerini 13 Mayıs Cumartesi akşamı Garage'da verecekler.Herkesi bekleriz.

ryaonair demiş ki:
ertuğrul valla sen 2 senedir o okulda oku; ama organizatörlere "biz de çıkalım be!" deme, pes valla🙂
vallaha ben bizim fakültenin böyle işleri olduğunu bilmiyodum 😀
metropoliste şahane olmuş yıllar yıllar sonra izliycem kendilerini...mutlu oldum vallaha 😀

Metropolis olayına çok çok sevindim ben de zaten.Yıllarca severek saygı duyarak imrenerek izlediğimiz grupla birlikte sahne alacağız!Var mı bundan güzeli...Teşekkür ediyoruz bunun için HangiBar'a...
Ayrıca ryoniar ve Pus'a da teşekkürler...

Hatırlatma: Yarın akşam saat 21:00'de Çanakkale Hayal Kahvesi'ndeyiz. bu akşam 22:30'da yolcuyuz.

Cumartesi akşamı 22:00'de Yüksek Sadakat ile birlikte İstanbul Kemancı Rock Bar'dayız...

Bekleriz...

...Sevgiler&Saygılar...

Geri