ya şimdi baktım, :roll: şu dünyadaki gerceklerle ii yüzleştirmiş, içim acıdı ya :roll: yapabildiim tek şey lanet okumak olduu için kendime kızdım... yeri buramıydı bilmorum ama iiki koymussun adresi.cyberknight demiş ki:
ya şimdi baktım, :roll: şu dünyadaki gerceklerle ii yüzleştirmiş, içim acıdı ya :roll: yapabildiim tek şey lanet okumak olduu için kendime kızdım... yeri buramıydı bilmorum ama iiki koymussun adresi.cyberknight demiş ki:
en cok ondan etkilendim galiba... yani buna dayanabilmesi :roll:maresalx demiş ki:ipek avatarını yanan amca yapmissin seni ayri bi tebrik ediyorum
izmir ayarlayın bence 😉 😛F0r90tteN demiş ki:ulen herkes şehir dışında barlara gidio program ayarlamaya bi biz çakılı kaldık... ben de gitmek istiyorum ama... şöyle bi rize fln mı ayarlasak 😛
gitcekmiyis 8O 😀n0nsEnsE demiş ki:walla geçen hafta gelemedik içimde kaldı bu hafta gelicez içim rahatlıcak dağıtır mıyız bilemiyom ama olsun :roll: 😀 😀
ipeeeeek demiş ki:gitcekmiyis 8O 😀n0nsEnsE demiş ki:walla geçen hafta gelemedik içimde kaldı bu hafta gelicez içim rahatlıcak dağıtır mıyız bilemiyom ama olsun :roll: 😀 😀
kısmetse olur tabi ama DEM i cok ösledim :roll: 🙂n0nsEnsE demiş ki:
gitmicek miyis :roll: 😀