maresalx demiş ki:bence tam aksine izmir izmir diye yanıp tutuştu forumda bi tane başlık isim vermiyim sende vardın o tartışmada..
Dem eğlendiren bi grup geniş bir repertuara sahip ayrıca vokalinden tut davulcusuna kadar seyirciyle çok iyi iletişim kuruyorlar ..harika bi elektrik veriyorlar .. Bugun düşündümde..Star tv de Teksaslı kamil ve Ankaralı Namık vardı yani inanamıyorum..Dem'i böyle bir televizyon programında göremeyip o kroları izlemek medya sektörürün çarpıklığıdır işte..Piyasada belkide Albüm çıkarıp konserden konsere kolmayı en çok hak eden grup çünkü Dem 'dir..
ühhühühüh
hehehehe eyw gelirsen ankaraya bir biramı içersin muhabbet te ederik bekleriz 😉IbanezRB demiş ki:maresalx demiş ki:bence tam aksine izmir izmir diye yanıp tutuştu forumda bi tane başlık isim vermiyim sende vardın o tartışmada..
Dem eğlendiren bi grup geniş bir repertuara sahip ayrıca vokalinden tut davulcusuna kadar seyirciyle çok iyi iletişim kuruyorlar ..harika bi elektrik veriyorlar .. Bugun düşündümde..Star tv de Teksaslı kamil ve Ankaralı Namık vardı yani inanamıyorum..Dem'i böyle bir televizyon programında göremeyip o kroları izlemek medya sektörürün çarpıklığıdır işte..Piyasada belkide Albüm çıkarıp konserden konsere kolmayı en çok hak eden grup çünkü Dem 'dir..
ühhühühüh
Senin dediğin tartışmayı hatırlayamadım ama eğer izmir için bişey iyi bişeyler yazdıysan inan fikrim değişmeye başladı.Diğer sayfaları okumaya pek zamanım yok ama DEM'in herhangi bir kaydı varsa dinlemek isterim...Bu arada Ankaralı grupların birbirini nasıl koladığını senin bir izmirli gruba yazdığın yazıda çok iyi anladım 😉