ahaha o laptop olayını artk normal karşılıyoruz burası tobb herkezde laptop olunca insan kopmuo sonuc derslerde cafede heryerde pes turnuwası 😀maresalx demiş ki:Dün TOB.'a gidemeyenler ve merak edenler icin yazalım bakalım;
Dün konserin oldugu yere girdiğimde herkes mum ışığında masalarında oturuyodu..önümde bi elemanın laptopla Fifa oynadıgını gördüm başlarda cok tutuk olan seyirci Göktug'un
- Kaldırın üle şu masaları gelin öne kalkın ayaga
komutuyla gaza geldi..Herkesler coştular eglendiler,hopladılar zıpladılar..heheeh
Ben bile oturmayı denedim ama mümkün değil DeM'i oturarak izlemek yani :?
Sonuç olarak harika bir konserdi..Otostopla geldim 3 araba degiştirip ama o keyfe değerdi 😉
Bu gece Garajda başarılar..iyi gudurak 😀
ehehe ben de bi kaç resim ekleyeyim tobb etü konserinden o zaman..maresalx demiş ki:Dün TOB.'a gidemeyenler ve merak edenler icin yazalım bakalım;
Dün konserin oldugu yere girdiğimde herkes mum ışığında masalarında oturuyodu..önümde bi elemanın laptopla Fifa oynadıgını gördüm başlarda cok tutuk olan seyirci Göktug'un
- Kaldırın üle şu masaları gelin öne kalkın ayaga
komutuyla gaza geldi..Herkesler coştular eglendiler,hopladılar zıpladılar..heheeh
Ben bile oturmayı denedim ama mümkün değil DeM'i oturarak izlemek yani :?
Sonuç olarak harika bir konserdi..Otostopla geldim 3 araba degiştirip ama o keyfe değerdi 😉
Bu gece Garajda başarılar..iyi gudurak 😀