ya arkadaşım laf olsun diye ne kadar fazla konuşuyosunuz anlamıyorum abi bi kabul edin şu adamın rockın babasınında babası olduğunu tabii işinize öle geliyor ....haallluuuk beyler dururken ne demek demir demirkan dimi .....çok şey demek ...dd türkiyenin en ii gitaristi , en ii solo atan , en iimzisyen ,en büyük rockçı hiçbişey olmazsa adam gibi adam..... :evil: :twisted: 😉 yetmez mi? hıııpolygram demiş ki:Türkücü rockcı Demir..
bence petek dinçözün ingilizcesi daha ii diilmi ... walla anlam vermiyom size hani çok ingilizce biliyomuşki bu adam ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamıyo ... ben daha ne deyim ..... :twisted: :evil:sersefill demiş ki:İngilizce de hiç te de iyi değil ama diğer şarkılarda süpeeeeeeer ötesi.Tek tek şarkıları saymıyacam en beğendiğim "bu adam gitti gider"dir.
yener demiş ki:chaatay demiş ki:adam manyak.
ben vokallerinide beğeniyorum ben sadece son albümde son şarkıyı soloların olduğu parçayı dinliyorum....
vokalleri o kadar başarılı değil geliştirmesi gerektiğinmi düşünüyorum....
yok yaw kasıntı falan diil acayip mütavazi biri kendi duruşu öle yani doğuştan asil eeee nede olsa ADANALI kan çekiyooooo adana konserinde tanıştım çok tatlı çok ta doğal kısacası kasıntı diil yani demir hep aynı demir demirkan..Innocence_Faded demiş ki:Kendisini çok takdir ederim ama 5-6 ay önce zagadaki hallerini görünce acaip kıl olmuştum..Biraz fazla kasıntı sanki...
Eskiden ööle diildi demir yaw 🙁
İŞTE BUDUR!ozgun_devrim demiş ki:demir demirkan diyoruz.adam çok ii rockcı,bide bu lawuk lewente kıl oluyom,o adamınki rock we o da rockçıysa demir demirkan kral.. bu adam gitti gider..