P
paradoks
pentegramdan ayrılmakla iyimi etti kötü mü etti kendi bilir ama sıkı gitarist bakın görün analar ne gitaristler doğuruyo!! 😀
yaw insanlar nsl müzk dinliyo hiç anlamıyorum madem dd den hoşlanmıyosun neden onun başlığında yorum yapıyosun anlamıyorum istesende istemesende bu çok bariz bişey aslında tartışmak bile yersişz ama demirdemirkan hakkında böyle yorum yapamazsın böğürüyor diyede hitap edemezsin çünkü sen senin dinlediğin adamlarla karıştırıyorsun.........yanlış başlıktasın türkiyenin en iigitaristini we en ii müzisyenin başlığındasın bunu ister kabul et ister etme.... :twisted: :evil:polygram demiş ki:ya bırakın şu adamı yaa.eyvalla ii çalıyo ediyoda ben albümünde gürültü üstüne türkü çığıran bi adam dinledim.yapmaan etmeen lütfen.Ogün şanlısoyda aynı bok. Bi zamanlar haluk levente kıraça bok atan adamlar bariz anadolu rock yapmış.cık cık cık ayıp ayıp
burcudd demiş ki:yaw insanlar nsl müzk dinliyo hiç anlamıyorum madem dd den hoşlanmıyosun neden onun başlığında yorum yapıyosun anlamıyorum istesende istemesende bu çok bariz bişey aslında tartışmak bile yersişz ama demirdemirkan hakkında böyle yorum yapamazsın böğürüyor diyede hitap edemezsin çünkü sen senin dinlediğin adamlarla karıştırıyorsun.........yanlış başlıktasın türkiyenin en iigitaristini we en ii müzisyenin başlığındasın bunu ister kabul et ister etme.... :twisted: :evil:polygram demiş ki:ya bırakın şu adamı yaa.eyvalla ii çalıyo ediyoda ben albümünde gürültü üstüne türkü çığıran bi adam dinledim.yapmaan etmeen lütfen.Ogün şanlısoyda aynı bok. Bi zamanlar haluk levente kıraça bok atan adamlar bariz anadolu rock yapmış.cık cık cık ayıp ayıp
blazer demiş ki:asıl itibari ile demir de gitaristtir. arkadaşın biri üstte, gitar üzerine kendini yetiştirenler var akın eldes, serdar öztop fln demiş, kendi kafasına göre. ama o öyle değil, demir çok iyi bir gitar eğitimi aldığı los angeles'ta unutuluyor. ayrıca, ilk vokal yaptığı albümünü de Türkiye'de 27 yaşında çıkardı. yani 15 sene gitar çaldıktan sonra.