güzelim biz güven abini, yüksekseksi takip etmiyoruz... şaşırılacak durum oldu böylece...zeynep_busra demiş ki:ya zaten demir in döndüğünü güven abi ne zamandır söylüyordu bu ayki dergilerde de yazıyor yani şaşırılacak bir şey yok bence
güzelim biz güven abini, yüksekseksi takip etmiyoruz... şaşırılacak durum oldu böylece...zeynep_busra demiş ki:ya zaten demir in döndüğünü güven abi ne zamandır söylüyordu bu ayki dergilerde de yazıyor yani şaşırılacak bir şey yok bence
''dönmedi'' yi anladımda ''dönmezde'' neden? 8Oenable demiş ki:aman gençler lütfen ...
dedikodulara itibar etmeyin.....
demir pentagrama dömedi dönemez de yok böyle bişey.....aman ha
(sanki savaş çıkıyo)
enginin yazdıklarından ona yordum bende....crazymuge demiş ki:''dönmedi'' yi anladımda ''dönmezde'' neden? 8Oenable demiş ki:aman gençler lütfen ...
dedikodulara itibar etmeyin.....
demir pentagrama dömedi dönemez de yok böyle bişey.....aman ha
(sanki savaş çıkıyo)
nerden çıkardın ki? :twisted: sordunmu yoksa 😆
garip 8) :roll: :twisted: 😀eengin demiş ki:ters bi durum olmazsa pentanın 3 konseri olcak istanbul,ankara,almanya.olasılık,demirin bu konserlerde pentanın gitaristliğini yapmak o kadar.grubun üyesi veya gruba geri dönüş gibi bi durumu yok,olmayacakda çünkü kendisinin çok planı,gerçekleştirmek istediği tasarıları var ve mantelitede asla bir grup yok tamamen tek başına insanlara yetmek ay daha çok şey biliyorum da zamanı değil siz sadece gruba katılmasının demirin müzik hayatındaki emellerinin tam tersi oldunu bilin yeter.
eengin dediğimi doğru şekilde anlayıp cevap yazarsan iyi olur.bunları demek istemediğimi sende biliyosun ki üstlerde yazdığıklarımdan anlaşılıyo olması lazım..eengin demiş ki:aratma meselesi değil metin de demir kadar ii bi eletrocu ama bence olay farklı;piyasanın yazık haline bi gövde gösterisi.bu sebeple iiler yine bi çatı altında toplama fikri.
bende o konserdeydim çok iyiydi gerçekten..yelda13 demiş ki:gündüzün ortası bi saate denk gelen yedikule performansında, insanları nasıl deliye çevirdiğini görüp, bir kez daha hayran oldum kendisine.
konser ise kaçmaz diye düşünüyorum.