senin bişeyler yazabilmen için önce demir demirkan diye delirmekten vazgeçmen lazım ....eengin demiş ki:abi bu enable ve bikaçisim daha var bunlar paso muhalefet olalım kompleksindeler olur böyle zamanla olgunlaşırlar egolarının tatmin olması lazım.
enable demiş ki:senin bişeyler yazabilmen için önce demir demirkan diye delirmekten vazgeçmen lazım ....eengin demiş ki:abi bu enable ve bikaçisim daha var bunlar paso muhalefet olalım kompleksindeler olur böyle zamanla olgunlaşırlar egolarının tatmin olması lazım.
ben konserine de gittim ama sen daha ergenlik dönemini demirkanla yaşdığın için ben senin gibi aaaah demir demiyom tabii ki
beğendiğim yanları söylerim beğenmediğim yanlarını söylerim
ama sen demir demirkan diye delirdiğin için sana göre her eleştiri muhalefet oluyor....
demir dolu günler sana....
ya olmasıda şarmı abi yani Allah vergisi bi iş herkeste olmaz sonradan olmaz... yanielectricturk demiş ki:enable demiş ki:senin bişeyler yazabilmen için önce demir demirkan diye delirmekten vazgeçmen lazım ....eengin demiş ki:abi bu enable ve bikaçisim daha var bunlar paso muhalefet olalım kompleksindeler olur böyle zamanla olgunlaşırlar egolarının tatmin olması lazım.
ben konserine de gittim ama sen daha ergenlik dönemini demirkanla yaşdığın için ben senin gibi aaaah demir demiyom tabii ki
beğendiğim yanları söylerim beğenmediğim yanlarını söylerim
ama sen demir demirkan diye delirdiğin için sana göre her eleştiri muhalefet oluyor....
demir dolu günler sana....
haklısın abi bende bıktım bu double fanatiklerden hakikaten adamda ses yok.
anladım abi senin için söylemedim zaten 😉electricturk demiş ki:şart demedimki zaten ama ses yok adamda.
dark_and_shadow demiş ki:ya demir in sesini beğenmemeye yine eyvallah da tutup dd ye detone demek kadar saçmalık duymadım ben.ne kadar tecrübeli olduğunu hepimiz biliyoruz yani dd ye detone diyen uyuzluğuna diodur başka sebebi olamaz
eengin demiş ki:bunu herkes bilyo mu maşallah daha neler ya savunduğun tezin devamlılığı için bi de iftira at yav ben bugüne kadar demirden nefret edenlerden bile duymadım bu durumu tutmuş herkes bilyor diyosun pes yani ne diyim allaha havale ediyorum seni...
şunu artık anlamamız lazım:rock müzik yapan bir yorumcunun sertab erener gibi,funda arar gibi,bülent ersoy gibi,ibrahim tatlıses gibi seslerinin mükemmel olması asla ve asla gerekmiyor tam tersi bazen böyle ii sesler rock müzik içerikli bestelerin içine ediyor örnekleri tonla dolu...
bu ne acımasızca bi yüklenmedir ilk çıktığında ile başlayan kasıt dolu cümleler..adı üstünde 'ilk çıktığında'.haaa ben yine duymadım öyle bi hadise ama elbette ilk çıkış ile ilgili eksikler vardı detone asla olmadı.ilk konser beyoğlu kemancı bardaydı ve aslanlar gibi çıktı hem gitarıyla hem de 'şarkılarının içini dolduracağı yorumculuğuyla' orada bulunan herkesi hayran bıraktı.