T
TomRiddle
Kahpe şarkısı bence Demir Demirkan'ın gerçek müzikal kimliğini yansıtıyor. Güzel şarkı.
bunlar birleşmemiş miydi zatenDemir Demirkan Pentagram'a dönmüş, geçen konserde gördüm, sevindim. Ne zaman döndü ne yaptı bilmiyorum ama benim yeni haberim oldu. Sahnede biraz fazla hevesliydi yalnız, diğer üyeler cool cool takılırken Demir yeni grup kurmuş liseli gençler gibi bir oraya bir buraya koşuyordu. Çok gaza gelmiş belli.
@YT kaçırmış orayı sanırım ya da Demir ara ara bazı konserlere çıkamıyordu belki ondan dolayı da öyle düşünmüş olabilir 😊bunlar birleşmemiş miydi zaten
Ben kaçırmışım evet, bir iki konserine de gittim aslında son zamanlarda, Demir Demirkan yoktu. Görünce heyecan yaptım 😂😂😂 3 vokal 3 gitarist, grup 9 kişi, biraz gereksiz olmuş.@YT kaçırmış orayı sanırım ya da Demir ara ara bazı konserlere çıkamıyordu belki ondan dolayı da öyle düşünmüş olabilir 😊
Gojira öncesi izledim ben de en yeni, açıkçası 3 vokali ayrı ayrı sevdiğim için keyif veriyor hala ama sıkılanları anlıyorum, çok daha iyi performanslarını izlemişimdir. Bu konserde bas gitar inanılmaz yüksek sesliydi, Tarkan Gözübüyük de çok iyi çaldı o yüzden benim için yeni bir deneyim oldu, mutlu oldum. Hakan Utangaç da aynı şekilde hiç sektirmeden çalıyor, şarkıyı yürütüyor. Metin Türkcan bu sefer kötüydü, sarhoş gibiydi, elinden tel kaçtı bir bendde mesela garipti, önceki dinlediklerimde kusursuz çalıyordu. Demir Demirkan gerçekten hevesli ve enerjikti ama soloları hiç sevemedim çok baştan savma geldi, yine önceki konserlerle kıyaslıyorum çok daha yaratıcı ve kulağa iyi gelen sololar çalıyordu.Ben kaçırmışım evet, bir iki konserine de gittim aslında son zamanlarda, Demir Demirkan yoktu. Görünce heyecan yaptım 😂😂😂 3 vokal 3 gitarist, grup 9 kişi, biraz gereksiz olmuş.
Yalnız instagramda Pentagramı uygunsuz dille eleştiren birine Ogün aynı üslupla yanıt vermiş 😲 Yakışmamış.
179659 eklentisini görüntüle
Ben de orada izledim en son. 3 vokal keyifli, ama 3 gitarist biraz komik olmuş 🙂 Metin solda etkisiz eleman gibi takılıyordu. Biri iyidir öteki kötüdür tartışması asla yapmam, haddim değil de ne bileyim biraz komik geliyor bu grubun hali bana. Konserlerde kalabalık olmaları güzel, ona lafım yok, izleyici olarak daha keyif veriyor kalabalık olmaları. Ben takip etmiyorum bayağıdır. Şimdi Demir'i görünce merak ettim ne yapmışlar diye, açtım son albümlerini dinliyorum. Klipte de full kadro takılıyorlar. Gülümsedim izlerken. Ama albüm de afedersiniz bir b.ka benzememiş. Son şarkının girişinde bir irkildim, o da seek and destroy'muş 😂😂Gojira öncesi izledim ben de en yeni, açıkçası 3 vokali ayrı ayrı sevdiğim için keyif veriyor hala ama sıkılanları anlıyorum, çok daha iyi performanslarını izlemişimdir. Bu konserde bas gitar inanılmaz yüksek sesliydi, Tarkan Gözübüyük de çok iyi çaldı o yüzden benim için yeni bir deneyim oldu, mutlu oldum. Hakan Utangaç da aynı şekilde hiç sektirmeden çalıyor, şarkıyı yürütüyor. Metin Türkcan bu sefer kötüydü, sarhoş gibiydi, elinden tel kaçtı bir bendde mesela garipti, önceki dinlediklerimde kusursuz çalıyordu. Demir Demirkan gerçekten hevesli ve enerjikti ama soloları hiç sevemedim çok baştan savma geldi, yine önceki konserlerle kıyaslıyorum çok daha yaratıcı ve kulağa iyi gelen sololar çalıyordu.
Pentagram'ın geldiği son noktaya bakınca evden kalkıp para verip konserine gitmem gibi duruyor, bir festivalde denk gelirse ya da yabancı büyük bir grubun ön grubu olursa öyle dinlenir. Son yıllarda kendileri bu duruma getirdi işi, doydu herkes fazlasıyla.
Yalnız instagramda Pentagramı uygunsuz dille eleştiren birine Ogün aynı üslupla yanıt vermiş 😲 Yakışmamış.
179659 eklentisini görüntüle