Güzel bir düşünce umarım başarılı olur ve iyi müzisyenler kazandırırsınız bizlere.Tabi, hemen açıklayayım. Öncelikle Kafa Müzik bir şahısa ait değil. Mevcut grupların ve bireylerin çalışmalarını duyurmakta sorunlar yaşamasından dolayı açıldı. Demir Sert'e gelince kendisinden çalışmaları için paylaşım iznini biz aldık. Kendisi de daha yolun çok başında olan bir projeye gerçekten büyük katkı sağlamış oldu bu vesileyle. Bu şekilde hatta daha detaylı bir açıklama yapmak istiyordum en başta fakat reklam olur düşüncesiyle yapmamıştım. Şimdi istemeden de olsa tanıtmaya çalıştığımız kişiye zarar vermiş bulundum. Kendisi zaten yıllar yıllar önce bu forumda bu şarkıları paylaşmıştı. Benim kendisini tanımam oradan gelir. Demir Sert burada zaten kendisinin içten birisi olduğunu ve böyle bir şeyi yapmayacağını anlarsınız. Lütfen bu önyargıları bırakalım.
Demir Sert'in 2015 yılında açmış olduğu konu
Kafa Müzik olayına gelince, az önce sayfanıza baktım ve düşük sayılarda bir beğeni gördüm. Bizim amacımız sadece bir kişinin çalışmalarını paylaşmak yayınlamak değil. Ciddi anlamda bir kitle oluşturmak, bu kitlenin tanınmayan gruplarla tanışmasını sağlamak ve bir sirkülasyon oluşturmak. Mesela YouTube'da sizin çalışmanızı dinlemek isteyen birisi, sonraki videoya geçtiğinde başka bir grubu tanımış olacak. Pratikte mantıklı bir fikir gibi geliyor. Umarım uygulama kısmında sorun çıkmaz. Sizlerde çalışmalarınızı gönderebilirsiniz [email protected]
Bu arada bu yazının tanıtımında hoşunuza gitmeyen, abartı olarak değerlendirdiğiniz yerleri özelden veya buradan yazarsanız sevinirim. Hataları görmek ve bir daha tekrarlamamak lazım 🙂
Olgun yanıtınız ve teklifiniz için teşekkür ederim.Tabi, hemen açıklayayım. Öncelikle Kafa Müzik bir şahısa ait değil. Mevcut grupların ve bireylerin çalışmalarını duyurmakta sorunlar yaşamasından dolayı açıldı. Demir Sert'e gelince kendisinden çalışmaları için paylaşım iznini biz aldık. Kendisi de daha yolun çok başında olan bir projeye gerçekten büyük katkı sağlamış oldu bu vesileyle. Bu şekilde hatta daha detaylı bir açıklama yapmak istiyordum en başta fakat reklam olur düşüncesiyle yapmamıştım. Şimdi istemeden de olsa tanıtmaya çalıştığımız kişiye zarar vermiş bulundum. Kendisi zaten yıllar yıllar önce bu forumda bu şarkıları paylaşmıştı. Benim kendisini tanımam oradan gelir. Demir Sert burada zaten kendisinin içten birisi olduğunu ve böyle bir şeyi yapmayacağını anlarsınız. Lütfen bu önyargıları bırakalım.
Demir Sert'in 2015 yılında açmış olduğu konu
Kafa Müzik olayına gelince, az önce sayfanıza baktım ve düşük sayılarda bir beğeni gördüm. Bizim amacımız sadece bir kişinin çalışmalarını paylaşmak yayınlamak değil. Ciddi anlamda bir kitle oluşturmak, bu kitlenin tanınmayan gruplarla tanışmasını sağlamak ve bir sirkülasyon oluşturmak. Mesela YouTube'da sizin çalışmanızı dinlemek isteyen birisi, sonraki videoya geçtiğinde başka bir grubu tanımış olacak. Pratikte mantıklı bir fikir gibi geliyor. Umarım uygulama kısmında sorun çıkmaz. Sizlerde çalışmalarınızı gönderebilirsiniz [email protected]
Bu arada bu yazının tanıtımında hoşunuza gitmeyen, abartı olarak değerlendirdiğiniz yerleri özelden veya buradan yazarsanız sevinirim. Hataları görmek ve bir daha tekrarlamamak lazım 🙂
Kendisi çalıyordur diye düşünüyorum fakat net bilgi sahibi değilim. Kendisine sormak lazım. Aslında çok mantıklı bir noktaya parmak bastınız. Müzik enstrümanlarını çalan kişileri de belirtmek çok önemli.Olgun yanıtınız ve teklifiniz için teşekkür ederim.
Peki Demir Sert'i kayıdında gitarları çalan kim ? Kendisi mi ?