iyi para aslında yatırım için 😀Beyler daha ne olsun 53412 eklentisini görüntüle
iyi para aslında yatırım için 😀Beyler daha ne olsun 53412 eklentisini görüntüle
Acayip haklısın, şu anda öyle böyle değil, mega katılıyorum sana. Sahibinden sattığım her ürün tam istediğim fiyata giderken, forumda ederi o değil bu değil. Herkes ekonomi uzmanı çünkü, eder hesabı yapıyor.Abi burada %40 ına sattığın ekipmana burun kıvırıyor herkes.Bizim forumun dolar kuru halen 1.6
sahibindenden saçma teklifler de geliyor ama alıcısı daha mantıklı.%20 fazla fiyat verip ,istediğin fiyata satabiliyosun.Burda istediğin fiyatı yazıp, %40 eksiğine satıyorsun.Yoksa tefe konuyosun.Fakat bizim insanımız gidiyor, XXX müzikden ikinci el gitara sana verdiğinin iki katını verip alıyor.
Ben de antalya merkez de ikamet ettiğim için biliyorum nasıl bir yer olduğunu güzel nezih bir tatil köyü yeri. fakat, Sadece nisanın 3. haftası kullanabiliyorsunuz ve o dönem sezon dahi açılmıyor. gidip kuru kuru kafa dinler, dötünüz dona dona denize girersiniz o kadar. Yatırım desen değil, tatil desen değil.Ben olsam kabul ederdim. Hoş yeri de bilmiyoruz ama Antalya bildiğim kadarıyla İstanbul gibi taşı toprağı altın eden bir yer. Bahsettiği yeri netten, ekşiden araştırmak gerek.
Gibson Les Paul Custom koymuştum ilana bi mesaj geldi ve dialog aynen şöyle;
Arkadaş: -Jackson DK2s ile takas düşünür müsün?
Ben: +Olabilir tabi
-nerde buluşalım?
+detayları konuşmayacak mıyız?üstüne ne verilecek diye konuşalım önce
-Yok ben ekstra bişey istemiyorum,kafa kafa takaslayabilirim
😀 Belki cidden kötü niyetli değildir ama biraz daha konuşsaydık küfür edebilirdim o yüzden orda konuşmayı bıraktım.
Sordum gerekenleri de gelmez, Nisan ayının sadece 3. haftası diyor.ve bir hafta. 🤣Geri dönüş yapaydın, senede kaç gün kalabiliyorsun, taksidi borcu var mı, aidatı nedir soraydın keşke 😀
Sordum gerekenleri de gelmez, Nisan ayının sadece 3. haftası diyor.ve bir hafta. 🤣
Bir hafta ne yahu koca yılın yorgunluğu yanında? 15 gün olaydı bari. Ibanez'in tuşe ağacının maliyetini dahi kurtarmaz bir hafta 😀
Geçmiş olsun 🙂
Haklı 😀 artık et yemeği bıraktım.-ki bu forumda bu teklifi en çok @anatolia999 alıyor. 😀