Dengesiz Teklifler

Ben olsam kabul ederdim. Hoş yeri de bilmiyoruz ama Antalya bildiğim kadarıyla İstanbul gibi taşı toprağı altın eden bir yer. Bahsettiği yeri netten, ekşiden araştırmak gerek.

Abi burada %40 ına sattığın ekipmana burun kıvırıyor herkes.Bizim forumun dolar kuru halen 1.6
sahibindenden saçma teklifler de geliyor ama alıcısı daha mantıklı.%20 fazla fiyat verip ,istediğin fiyata satabiliyosun.Burda istediğin fiyatı yazıp, %40 eksiğine satıyorsun.Yoksa tefe konuyosun.Fakat bizim insanımız gidiyor, XXX müzikden ikinci el gitara sana verdiğinin iki katını verip alıyor.
Acayip haklısın, şu anda öyle böyle değil, mega katılıyorum sana. Sahibinden sattığım her ürün tam istediğim fiyata giderken, forumda ederi o değil bu değil. Herkes ekonomi uzmanı çünkü, eder hesabı yapıyor.

Ben olsam kabul ederdim. Hoş yeri de bilmiyoruz ama Antalya bildiğim kadarıyla İstanbul gibi taşı toprağı altın eden bir yer. Bahsettiği yeri netten, ekşiden araştırmak gerek.
Ben de antalya merkez de ikamet ettiğim için biliyorum nasıl bir yer olduğunu güzel nezih bir tatil köyü yeri. fakat, Sadece nisanın 3. haftası kullanabiliyorsunuz ve o dönem sezon dahi açılmıyor. gidip kuru kuru kafa dinler, dötünüz dona dona denize girersiniz o kadar. Yatırım desen değil, tatil desen değil.

Ekran Alıntısı.webp

Ben nisan 3. haftasına dikkat etmemişim. Ama, belki yabancı turist için filan değerlendirilebilecek bir konumdaysa onlara kiralanabilir vs. sonuçta Antalya'nın nisan 3. haftası kuzeyli kavimler için cennet sayılır. Hiç anlamam o işlerden sadece aklıma geleni yazıyorum yani 🙂

Boşver hocam kim uğraşacak onunla müzisyeniz emlakçı değiliz. Ama ford ka tarzı arabalarla takas edebilirsen devremülkünü olabilir gibilerinden bir şey yazmıştım. bakalım artık

Gibson Les Paul Custom koymuştum ilana bi mesaj geldi ve dialog aynen şöyle;
Arkadaş: -Jackson DK2s ile takas düşünür müsün?
Ben: +Olabilir tabi
-nerde buluşalım?
+detayları konuşmayacak mıyız?üstüne ne verilecek diye konuşalım önce
-Yok ben ekstra bişey istemiyorum,kafa kafa takaslayabilirim

😀 Belki cidden kötü niyetli değildir ama biraz daha konuşsaydık küfür edebilirdim o yüzden orda konuşmayı bıraktım.

Geri dönüş yapaydın, senede kaç gün kalabiliyorsun, taksidi borcu var mı, aidatı nedir soraydın keşke 😀

Gibson Les Paul Custom koymuştum ilana bi mesaj geldi ve dialog aynen şöyle;
Arkadaş: -Jackson DK2s ile takas düşünür müsün?
Ben: +Olabilir tabi
-nerde buluşalım?
+detayları konuşmayacak mıyız?üstüne ne verilecek diye konuşalım önce
-Yok ben ekstra bişey istemiyorum,kafa kafa takaslayabilirim

😀 Belki cidden kötü niyetli değildir ama biraz daha konuşsaydık küfür edebilirdim o yüzden orda konuşmayı bıraktım.

Extra bir şey istemiyormuş. Ben olsam "nikah da kıy bana bari" derdim sanırım 😀 Sen sabırlı imişsin.

Ibanez V72 ECE BK akustik gitarıma davul fırın + yarış bisikleti + bisiklet üzerine takılı telefon şarjı teklifi gelmişti. Adam şarj sistemini öyle bir anlatmıştıki bir an sadece o dinamo şarj sistemiyle takas yapasım gelmişti neyseki 3 saniye sonra bu isteğim geçti teşekkür edip devam ettim .

Geri