gerek yok gerginlige hepimiz kardesizdherbedhers_vokal demiş ki:saolasın can bu mail'in mutlu etti bizdi.aramızdaki buzları eritmemiz güzel.size de başarılar....
Ya kardeşim bi kerede normal bşy yaz ya ne bu ya SEN ERKEKSİN NE İŞİN VAR KIZ SESİYLE ya delirtiosn bazen la ne desek teşekkür ediorsn bu kadarda seyircilere oynanmazki kimi kandırıosn senin ne olduunu biliorm başka nickle girip kendi grubun için övgüler yazıosun ŞİMDİ KAYBOL GİT heheeeeeeeeeeeeeee adherbedhers_vokal demiş ki:bi günde şaşırt beni.ama saol yine de msj attığın için.bu arada kız sesi çıkarmak o kadar da kolay değil.ama saol arkadaşım.
SENDE Bİ EKSİK KAL YA O CWP WEREMİORMU BANA HAAA GERÇİ KIZ OLDUU İÇİNDİR :twisted:fungusamongus demiş ki:stüdyoda da pek çok kez dinledim,konserlerde de..kayıtları da biliyorum..kolay kolay mükemmel denmez bi şeye ama bu arkadaşlar hakkaten öyleler..ellerindeki imkanı sonuna kadar zorlayıp en iyisini yapmaya çalışmışlar ve yapmışlar da..kız sesi ya da erkek sesi olması deil önemli olan,önemli olan dinleyicisini ne ölçüde tatmin ediyor olmasıdır..beğenmeyen dinlemez,dinlemediği bi şey hakkında da çok fazla bilgisi olmadan bu tarz bi yorum yapmaz..yine de olumsuz eleştirilerin daha fazla yapıcı olduğuna inanıyırum ben..dherbedhers her gün daha iyiye gidiyo..gidicek de..her zaman yanınızdayım kardeşlerim..sefgiler+saygılar..
lan şimdimi aklın başına geldi bana öle demiordun abi yalanla diordun başka nicle yazdıın zaman walla düzeldiysen sorun yok öle devam etdherbedhers_vokal demiş ki:teşekkür ederim bişeler yazdığınız için.ben,m bi tane nickim vardır ve hep öyle kalacaktırda.şu ana kadar yaptığım hiçbirşeyden pişmanlık duymadım.ne olursa olsun.şimdi alay edin hatta gülün.tek yapmaya çalıştığım şey müzik.araçların amaç olduğu bu dünya da sizin gibi araç kullanmayacağız ve hep amacımız doğrultusunda yürüyeceğiz.sizden tek ricam hep böle devam edin emin olun daha güzel oluyor.....