D
deerdolf
sorun şu siz basite kaçıyorsunuz mızmızlanarak herkes şarkı söyler benim iğrenç sesim de olur sende ses olabileceğini düşünüyorum ama bunu kullanman gerekirse eğitimini alman ya da kendin eğitmen lazım müzik işi lafta bir iş değildir çok ciddi bir iştir emek ister ve senden aldığı emeğe karşılık hiçbir şey vermez ya da çok az verir olayı sadece içsel tatmin için yaparsın siz burada -forumda- gördüğüm anladığım kadarıyla piyasa için yapmaya çalışıyorsunuz sürekli seyirciye oynuyorsunuz bırakın boş işleri diyorum ben de size müziğinize bakın turkrock forumlarında grubumun forumu olsa ne olmasa ne beni beğenen gelir dinler beğenir ya da beğenmez kimse için müzik yapmam ben siz de yapmayın sadece eğlenmek için müzik yapın o zaman başarı kendiliğinden gelecektir
ayrıca bu foruma yazanların çoğunun kız olmasının bir sebebi vardır herhalde bunları düşünün ve müzik yapın laf değil laf yapmak politikacıların işidir bizim değil...
bunlar yapıcı eleştriler kendinizi savunmaya geçmeyin bir de kendinizi savunmuyor ayağı hiç yapmayın buraya yazı yazan insanlar ilkokul2 çocukları değil müzik için her zorluğa göğüs germiş insanlar
ha bir de emek meselesi var şarkının aynını çalmak çok fazla bir emek değildir ve bunu kötü çalmak hiç emek değildir
bestelerinizi duymadım ama duyar duymaz eleştrilerimi yönelteceğim bundan hiç şüpheniz olmasın
benim umrumda değil dinleyip dinlememeniz bu benim müzik adına görevim size yol gösteriyoruz burada grubun adını kirletmek değil amaç...
ayrıca bu foruma yazanların çoğunun kız olmasının bir sebebi vardır herhalde bunları düşünün ve müzik yapın laf değil laf yapmak politikacıların işidir bizim değil...
bunlar yapıcı eleştriler kendinizi savunmaya geçmeyin bir de kendinizi savunmuyor ayağı hiç yapmayın buraya yazı yazan insanlar ilkokul2 çocukları değil müzik için her zorluğa göğüs germiş insanlar
ha bir de emek meselesi var şarkının aynını çalmak çok fazla bir emek değildir ve bunu kötü çalmak hiç emek değildir
bestelerinizi duymadım ama duyar duymaz eleştrilerimi yönelteceğim bundan hiç şüpheniz olmasın
benim umrumda değil dinleyip dinlememeniz bu benim müzik adına görevim size yol gösteriyoruz burada grubun adını kirletmek değil amaç...