Derin Esmer

albüm iptal değil..ancak kesin bir tarih vermek de mümkün değil çıkışı için..site yeniden güncellenecek yakın bir zamanda ve oradan bilgileri alabileceğiz..

ne oldu bu adama bir bilgisi olan var mı?
sitenin son güncellenme tarihi temmuz, kasım ayındayız şu an. birkaç ay önce hafiften 'sert' bir mail atmıştım, cevap gelmedi. bir daha atmaya da çekiniyorum (sanki adam tanıyacak da mailimi görünce, neyse...).
bir terslik mi var acaba? bir albüm çalışmasının 2 yıl bilmemkaç ay sürebilme ihtimali var mı?
biri bir açıklama getirebilirse sevinirim 😀

nehirmavi demiş ki:
ne oldu bu adama bir bilgisi olan var mı?
sitenin son güncellenme tarihi temmuz, kasım ayındayız şu an. birkaç ay önce hafiften 'sert' bir mail atmıştım, cevap gelmedi. bir daha atmaya da çekiniyorum (sanki adam tanıyacak da mailimi görünce, neyse...).
bir terslik mi var acaba? bir albüm çalışmasının 2 yıl bilmemkaç ay sürebilme ihtimali var mı?
biri bir açıklama getirebilirse sevinirim 😀
en son çıkıcak diye bir mal yollamıştı bana ama hala ses yok ya aksaklıklar tahmin edebileceğimizden büyük ya da pes etti 😀

bugün 26 mart 2007 pazartesi 😀
gerçekten merak etmeye başladım ben ya. öldü mü kaldı mı ne oldu 😀 site en son 14 temmuz 2006 da güncellenmiş. yani 8 ay geçmiş.
yok ben kestim umudu.

Albüm çoktan bitmiş. ama babası fabrikanın başına geçmesini istiyormuş. müzik yapmasını değil. en son kararsızları oynayan 'Derin Esmer' çoktanda evlenmiş bulunmaktadır kanımca.

geçenlerde bir rüya gördüm. metin türkcan'la karşılaşıyorduk. nerden çıktıysa, derin esmer'in albümüne ne olduğunu soruyordum ona. "derin öldü" diyordu bana :S kaza geçirmişmiş. sonra rüya birden aksiyon filmine dönüyordu, biri metin türkcan la beni kovalamaya başlıyordu, bir yere saklanıyorduk, sonra metin türkcan vuruluyordu :? bu kısımları gereksiz tabii, neyse.
albüm falan yalan oldu bence artık. iki yıldır dönüyor aynı geyik, hiçbir şey yok ortada. unutun albümü. ben sıktım adamı artık, mail atmaya da çekiniyorum 😀 biri mail atabilirse eğer, cevabı buraya yazabilir mi?

Geri