Derin Esmer

sonunda istediğimiz oldu ama Tolga 😀 o kadar uzun süreden sonra -7 yıl kadar- bir albüm geliyor işte 😉 ama kendisi haklı olarak "kaybolmuş bir mvö misyonunu devam ettirecek kişi" olarak görülmek istemiyor.... da bunun gerçekleşeceğine dair şüphelerim var :roll: en azından albümden sonraki süre içerisinde.....

bir cok insan sesini sevmiyor kendisinin, halbuki bana cok samimi geliyor, bir sessizlik, past, faithul lover, ozgurluk..arkadasim dinleyip "pokemon sesli" demisti, bende gecenlerde derin esmer e mail atmistim bunu iletmistim hehe. cevap da yazmisti, ne kadar sevinmistim bi anda.

derin esmer piyasa olur mu falan gibi konulara hic gerek yok cunku yapicagi sarkilar krolarimizin dinleyecegi turden degil.

kendisnin yeni halini gosteren fotolar falan olsa da soyle donsek 96 lara. karsilastirsak. nette sehir doneminden baska fotografi falan yok.

albumu sabirsizlikla bekliyorum. o essiz sesi tekrardan duymak hos olucak.

---

edit: sabahin korunde den nasil olur da kimse bahsetmez ? ayipliyorum..

istee bu sabahdaa uyandiik
yinee her taraf karanlikk

site en son 25 ocakta güncellenmiş. eylülde albüm çıkacaktı... sonra aralıkta oldu... sonra şubatta... nisan ayındayız şu an😀 hala bekliyoruz albümü. mvö ile aynı ayda yani mayıs ayında çıkarmak istemez sanırım albümü. evet arkadaşlar, 2006 eylülünde çıkar artık albüm...

albümün aynı ayda çıkması neyi değiştirirki diye düşündüm,anlam çıkartamadım..

bıkmadan,usanmadan,4 gözle bekliyorum albümü.

moR ve ötesinin bu başaRısnın göRdükten sonRa pişman mıdıR acaba gRupta olmadıına??!onla ilgili hep bunu meRak etmşmdR

Geri