gzdejen demiş ki:evet fulyacım tartısma konumuzdu bu..derin devam etseydı hersey çok daha baska olurdu...olurdu guzel olurdufulya_m_o_r demiş ki:Merak ediyorum acaba mvö'nün şu anda bulunduğu nokta hakkında kendisi ne düşünmekte......
Aslına bakarsanız Harun yerine Derin devam etseydi böyle olur muydu diye düşünmekten de alamıyorum kendimi......
Olurdu gerçi niye olmasın...... belki bir nebze daha az olurdu ama olurdu.........
umarım...._SkArLeT_ demiş ki:yeni kitlenin derinle uğrasacağını pek sanmam
bence san.. .. . . forumdan belli olmuor mu şimdiden yeni kitlecikler var.. .. 😆_SkArLeT_ demiş ki:yeni kitlenin derinle uğrasacağını pek sanmam
kesin kesin kim ne dusunurse dusunsun derin adı mukemmel.kendi mukemmel..boklusidiklisupurgesacli demiş ki:inanılmaz yakışıklı karizmatik insan. çocuğum olursa onun ismi diye derin koymayı bile düşünüyorum. severek dinlediğim şehir albumun de vardı. bir de çok eski bir mor ve otesi klibin de görmüştüm. albümün çıktığına çok sevindim. çok yetenekli biri..
derinm demiş ki:farklı tarzları biraraya getirerek YİNE çok başarılı olacağını biliyorum ...
:kaydim
mor_edream demiş ki:derinm demiş ki:farklı tarzları biraraya getirerek YİNE çok başarılı olacağını biliyorum ...
:kaydim
Bencede ...