- Konu Sahibi Konu Sahibi
hucreninGITARISTI demiş ki:carsamba aksamı hücre olarak hepmiz sizinleydik arkadaslar basarılarınıızn devamını diliyoruz....
sevgiler
sevgi saygi bizden....başarilar size de!
hucreninGITARISTI demiş ki:carsamba aksamı hücre olarak hepmiz sizinleydik arkadaslar basarılarınıızn devamını diliyoruz....
sevgiler
drummeragresif demiş ki:ins DeToNe gecesine kadar iilesirim Cumartesi gecesini DeToNe'siz gecirmek olmaz... Grip belasi en sonunda benide yakaladı 🙁
screamingeagle demiş ki:Ooze'da Detone miii... Kaçırmak istemezdim... Bir geceligine mi oldu bu... Bi daha olur mu.. Biri açıklasın...
nilloraska demiş ki:screamingeagle demiş ki:Ooze'da Detone miii... Kaçırmak istemezdim... Bir geceligine mi oldu bu... Bi daha olur mu.. Biri açıklasın...
ben sana şööle sööliiim..bu olay heralde önceden planlanan bişi diildi bence... 😉 detone elemanları ooze da olunca orbayda sahneye davet ettii.. :twisted:
e sonrada doğal olarak başladıı tantana ...ehehhe.. :dans daha öncede olmuştu bööle bişi ama sadce umut vardı mesela o zamanda... 😀 yane sen hepsini kaçırmışın yafff... 😛 😛
ama varya böölesine ilk kez denk geldik bizz..ahahhaha...bombaydı yaww.. :twisted: :twisted:
drummeragresif demiş ki:Forumca şiirlerini cok sevioruz 😆
hele biz hele biz 😉 bir insan bu kadar anlamli bi şiiri bu kadar anlamlimi okur of of 😉 Yeni siirlerle görmek isteriz 😛 ahaha aklima gelioda okurkenki hali kopuorum 🙂punkserkan demiş ki:drummeragresif demiş ki:Forumca şiirlerini cok sevioruz 😆
seralp şiir okurken kendimden geçiyorum hahaha 😆 :arrow: