dün hayatımın ilk doğum günü partisiydi ve tahmin ediyorum ki en güzeli kalıcak...çok teşekkür ediyorum..ne kadar mutlu olduğumu anlatamam..özellikle şarkılar için minnettarım..umuuut sizleri tanıdığım için de öyle 🙂
drummeragresif demiş ki:ben gidiorum bgn 6'da zonguldaga 2 hafta yokum 🙁 benm icinde DeToNe gecelerinde eglenin ben icinde hoplain zıplayın 🙁 Ben gelince sansı yok oyle boyle eglenmicem 😉 basarilar arkadaslar DeToNe Forever...
purplelife demiş ki:Adı gibi detone olan, türkçe şarkılarını bile anlaşılamyan bir uslupla söyleyen, ne vokolistinin ne diğer grup elemanlarının performansını beğendiğim vasatın altında amatörümsü grup...
artcore demiş ki:purplelife demiş ki:Adı gibi detone olan, türkçe şarkılarını bile anlaşılamyan bir uslupla söyleyen, ne vokolistinin ne diğer grup elemanlarının performansını beğendiğim vasatın altında amatörümsü grup...
işte şimdi cırtladın.bende seni aklı başında doru düzgün laflar eden,düzgün eleştirebilen biri sanmıştım.hayal kırıklıına uğrattın beni.
purplelife demiş ki:Adı gibi detone olan, türkçe şarkılarını bile anlaşılamyan bir uslupla söyleyen, ne vokolistinin ne diğer grup elemanlarının performansını beğendiğim vasatın altında amatörümsü grup...
purplelife demiş ki:Sevilen bir grubunun nefret edenleri de olabilir. Bu her zaman her dalda her şeyde böyledir. ilginç bir durum yok aslında.. Hiç bir zaman genel bir beğeni yoktur ve herkesi asla memnun edemezsiniz. Güzel ve normal olan da budur zaten....
NAZLIIIIII demiş ki:walla detone de cok eglenıyoruz :dans bagıra bagıra eslık de edıyoruz 😆 ayrıca yerı geldıgınde detone uzun programlarda yapmıstır :!: teknık arızaların olması da gayet mumkundur 😉 sonuc: detoneyı sevıyoruzzzzzzzz, eglenıyoruzz, kopuyoruz, biz mutluyuz 😆
seroberto demiş ki:detone yeni kadrosu ile 2006 yılının şubat ayının ilk haftasında tekrardan sahne almaya başlamıştır,2005 yılında izlediğin grup için ben bi yorumda bulunamam,,
teşekkürler..
bu arada bu forumda ve detone.net adresinde her zaman belirttiğimiz gibi....
her çarşamba cumartesi beri blues bar
başlangıç saati....22:00 dir ve bir aksilik olmadığı sürece böyle olacaktır...
buyrun gelin kopmaya..
punkserkan demiş ki:yeni şarkılarımız...
leman sam...masal perisi
purplelife demiş ki:Herkes ikinci şansı hak eder. Peki ilk fırsatta Beri'ye dinlemeye geleceğim sizi. Görüşmek üzre...