neler olmus neler 🙂 özledim herkesi DeToNe geCelerini güzel insanları...aglicam 😛 10 gun sora ordaim eglenin bakim siz eglenin 🙂 nyse kendinize cok cok ii bakin...
lolo demiş ki:punkserkan demiş ki:arkadaşlar lolo yu fazla sallamayın zararsizdir panik yok..
😀
sensin zararsiz...seronun makine düzelsin alcam ifadeni pes`de... 😛 😆
sonfat demiş ki:izmirdeyken her hafta sabırsızlıkla dinlemeye gittiğim tek grup.dilerim istediğiniz noktaya gelirsiniz;başarılarınızın devamını diliyorum
clavel demiş ki:detoneyi de seviyoruzzz.beste konusunda pek bi yetenekli gördük,hadi hayırlısı bakalım.
olm ayıp layn yeni şarkıları olmadığım güne denk getirmişiniz hepinizin gözünüze gözünüze tutmzmıyım ben şimdik lazerin en alasını ha bu arada ayar parçalardır umarım öpüyom hepinizi kalın ssalıcakla allaha emanet🙂)) ayar ayar ayaaaaaaarpunkserkan demiş ki:selamlar....bugun DETONE gunu arkadaşlar..
BERİ BLUES BAR saat 22:00 da sahnedeyiz... repertuara ekledigimiz 3 yeni şarki ile...saygilar..herkezi bekleriz...uyarmadi demeyin :twisted: 8) 😆
punkserkan demiş ki:selamlar....bugun DETONE gunu arkadaşlar..
BERİ BLUES BAR saat 22:00 da sahnedeyiz... repertuara ekledigimiz 3 yeni şarki ile...saygilar..herkezi bekleriz...uyarmadi demeyin :twisted: 8) 😆
tugbaaaa demiş ki:Happy Birthday SeRaLP 😀 , İyİkİ Doğdunnnn ,Nice Mutlu Yıllaraaaa :!: