dün gece kısa kalsam da yine herkes kıvamındaydı..umutun saçlarına bayıldım(sonunda!)..sevgiler saygılar..
BandRoll demiş ki:jack daniels finalinde başarılar çok sevindim sizi orda gördüğüm için... bir ödüllü grup da siz olun makineden sonra 😀😀
punkoktay demiş ki:wallaa ben punk müziğe detonenin yegane punk şarkısıyla başladım desem yalan olmaz detonenin coverları bi mükemmel arkadaşlar müziğinizi daha çok kişiye dinletmelisiniz bence sizin yeriniz mtv türkiye bolca selam kolay gelsin
punkserkan demiş ki:BandRoll demiş ki:jack daniels finalinde başarılar çok sevindim sizi orda gördüğüm için... bir ödüllü grup da siz olun makineden sonra 😀😀
Jack Daniels yarişmasında finale kaldık arkadaşlar ....ama önemli sebeplerden dolayi yarişmadan çekilmek zorunda kaldik....buda böle biline 😀
saygilar...
Çarşamba ve cumartesi BERi BAR programlari devam ediyor...bekleriz... 😉
lolo demiş ki:.....angarali namik...........arabada bes evde onbes
ErJiin demiş ki:cumartesi yine süperdi millet manyaq coştu ii coşturdunuz umut abi saçların süper olmuş seralp süperdin yine enerjinden bişi kaybetmiyosun serkan bateriyi konuşturdun walla galip sessiz adam rolünde ama eğlenceli, hepiniz iidiniz gece için sağolun.