- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada Pazartesi BERİ BAR dayiz haberiniz ola yani
12 mart pazartesi 😉 bekleriz efenim...
12 mart pazartesi 😉 bekleriz efenim...
nilloraska demiş ki:oleyyy yy yyyy... :zipla artık yavaştan çalmaaya başladınıs bestelerii....sonunda yaaaarabbiiiiii 😛 ....ehehheh.. 😀
gerçi geçen sefer "ben seni sevemedim" i kaçırdımmm ya helal olsunn :evil: yani hepsini dinle bunu kaçırr.. :evil:
bi daha beriden dışarı bi adım atmak yok..ahahahha... 😛
he bide DeTone, besteleriyle daha bi eğlencelii...yalan mı... 😉 hep bir ağızdan söölenio hepsii...mor yazmayı saymıorm bile, artık o içimize işşşşlemiş bea.... 😀 😀
aynennn devammm...sevgilerrr.... 😉
WhinginWoman demiş ki:dddeeetttoooooooooonnnnneneeeeeeeeeee!!!!!
en sefdiiigiiiimm ggggrrrooooouuuuuwwwwwwwwwuuuwuwuwoouuppp!!
LICKERISH demiş ki:selamlar....
sizi alarm+ döneminden beri belli aralıklarla dinliyorum ve karşıma çıkan tablo inanın çok şaşırtıcı.yani değişiminiz ve gelişiminizden bahsediyorum....
dışardan görüldüğü kadarıyla grup olarak birbirinize baya bağlısınız ve iyi anlaşıyorsunuz(serkan'la seralp'in sahnedeki şakalaşmaları,seralp, galip ve umut'un birbirlerine sarılarak çalmaları kimi zaman..yanlış anşaşılsada bazen 😀😀)
Ve artık bol türkçe coverlamanız,arka arkaya besteleri patlatmanız bize birşeylerin yolda olduğunu gösteriyor galiba...umarım yanılmıyoruzdur 😀
Farklı renkte bi albüm ortaya koyacağınıza eminiz...başarılar hepinize
LICKERISH demiş ki:seyirciyi koparmakta üstünüze yok arkadaşlar bunu dün bir kez daha anladım....
o kadar kalabalık ve sıkışık halde de olsalar insanlar program sonuna kadar kalıyor ve eşlik ediyor....
ne diim tebrikler
seroberto demiş ki:detone den şanslı bir dinleyicisine bir sürpriz war arkadaşlar...bu aksam bulamadık yarın aksam wericez sürprizini 😀😀😀