release_ demiş ki:Mor yazmanın ilk versiyonunda Umut'un vokali daha güzel ama ikinci versiyonun alt yapısı tabiki ilk kayıttan çok daha iyi.Detone herzaman güzellik ve kaliteyle anılan bir grup,yıllar sonrada böyle olucagına eminim.
Umut'un vokali herzaman mükemmel tabiki Mor yazmayla erken tanışan insanlardan olduğum için ikinci versiyondaki vokali oturmuş buldum ilk versiyonda vokalde serseri bi hava var 🙂 belki o yüzden bukadar farklı geldi.Ama iki kayıtta mükemmel Detone işte herzaman süper!!Mevsimler geçerken de günlük müzikal soframızdan eksik olmayan nacizane parçalardan oldu elinize sağlık 🙂punkserkan demiş ki:öncelikle teşekurler..
UMUT un sesi herzaman güzel arkadaşlar...bence hiç degişmedi.....
Mor yazmaya gelince ..eski hali tarihini tam hatirlayamıcam ama 2000 nin sonlari yada 2001 olmasi lazim ve evde yapilmiş bir kayıttır o....şimdiki halini daha çok seviyorum ve bizim tarzimizi daha iyi yansıttığını düşünüyorum...
iki üç tanew daha var yeni beste onlari da en kısa zamanda programlarımızda veya siteden(indirip) dinliyebileceksiniz..saygilar efenim 😉