ehemehem demiş ki:selam millet,
güzel haberler var:
detone perşembe günü beri blues da iki belkide üç tane yeni bestesini canlı canlı çalacak. hepinizi bekleriz...
umut bey kardeşim bu bestelerinin sözlerini burdan yayınlasa pek güzel olur dimi bu arada... ha dimi umut??? aslansın..
edoistbiso_84 demiş ki:detone süper iyi bir çıkış yapucak bence çünkü kalitteli tabrik ediyorum
punkserkan demiş ki:edoistbiso_84 demiş ki:detone süper iyi bir çıkış yapucak bence çünkü kalitteli tabrik ediyorum
teşekkurler 8)
nuwanda demiş ki:isim değişmiş diyor biri emreaydın forumunda... Alarm mış artık adı grubun varmı böyle bir durum ?
punkserkan demiş ki:nuwanda demiş ki:isim değişmiş diyor biri emreaydın forumunda... Alarm mış artık adı grubun varmı böyle bir durum ?
Umut KAYA Serkan ÇALAR ve Galipcan ALtinkaya......üçümüz bi ara ALARM+ olarak çaldik ama bu çok kısa bi süreydi!
yeni kadronun oluşumunda yani..Seralp BASKIN gelince direk isim tekrar
DETONE oldu!!! 8)
Conan demiş ki:selamlar saygılar...
arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni besteler çalmaya başladık sahnede...ama şu var ki,benim ``muhteşem`` türkçem yüzünden sözler pek anlaşılamıyormuş...bunu birçok kişiden duydum...doğrudur da,yutarım ben biraz kelimeleri🙂...bu yüzden sözleri web sitemize ve buraya yazmaya karar verdim.
ehemehem demiş ki:Conan demiş ki:selamlar saygılar...
arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni besteler çalmaya başladık sahnede...ama şu var ki,benim ``muhteşem`` türkçem yüzünden sözler pek anlaşılamıyormuş...bunu birçok kişiden duydum...doğrudur da,yutarım ben biraz kelimeleri🙂...bu yüzden sözleri web sitemize ve buraya yazmaya karar verdim.
süpersin umutcum.... hadi ezberleyin yarına bunlardan sınavsınız!!! soora örtmenim ben duymadım demeyin!!