- Konu Sahibi Konu Sahibi
baRock demiş ki:yapılan pogo yüzünden yanımdaki bayanı alıp kaçmak zorunda kaldım.ve yanımızda sakat bir arkadaş daha vardı.adamın tepesine çıktılar daha ne diim artık.neyse üzüldüm ama gerçekten
şahsen ben de hazzetmesem de; caravan gibi bir mekanda bu tip davranışlara hazırlıklı olmak gerekir diye düşünüyorum. konserin gidişatıyla pek alakası olmasa da enteresan görüntüler ortaya çıkmadı da değil tabiki 😉
pearldrummer2 demiş ki:istanbulda olacakmı bıseler bılgısı olan varmı acaba en kısa zaman da dınlemek ısterız kendılerını umarım uzun surmez yenı album hayırlı olsun bu arada
albüm için iyi dileklerine teşekkür ederiz. biliyorsundur belki, ilk istanbul konserimizi geçtiğimiz hafta caravan rock bar'da vermiştik. ikincisi için henüz kesinleşen bir organizasyon yok ama; nisan ayı içinde caravan barı takip edin diyebilirim şimdilik 😉
scucumm demiş ki:bide kayseri taraflarında konser olsa🙁
inan biz de çok isteriz gelmeyi. hatta istanbullu kardeşlerimiz alınmasınlar ama biz anadolu'da çalmayı daha çok istiyoruz. ciddi organizasyon teklifleriniz olursa değerlendireceğimizden şüpheniz olmasın 😉