Ne demek anılcım, Sitede devamı var www.taylanayik.info 😉 saygılaranil_ibanez demiş ki:resimler için teşekkür ederiz... 🙂
Borknagar demiş ki:hacettepe üniversitesi 3. uluslararası rock festivalinin ilk günü 24.nisan.2007 de ankara'da sahne alıyoruz. bilet fiyatları şu şekilde:
günlük: 4 YTL
kombine : 10 YTL
hacettepe öğrencileri için:
günlük: 3 YTL
kombine : 7 YTL
ankaralı rock severleri bekliyoruz 😉
shela demiş ki:evet oraya sadece diken için gitmiştim..bunu taylan abi'ye söylediğim de hiç şaşırmamış olması gerekirdi aslında..
sadece ama sadece yaklaşık on yıldır dinlediğim grubu dinlemek için gelmiştik..hayatımda yer alan bir parçayı, yaşamımdaki bir dönemi dinlemek için vardım orada..
aşağıda tek kelimem bu diye seslendim..duymadın..belki duysaydınız, çalardınız..
keşke daha uzun kalsaydnız..
bişeyler oldu, seyircilerde iyi değildi sanırım..ve müzik sistemi..erken bitti..hemde çok erken..doyamamışken..
oraya çıkan diğer türk gruplar, onların seyircileri, dinlemeye gelenler daha doğru dürüst dinlemezken bu müziği taylan ayık vardı..
birşeylerin ters gittiğini anlamıştık..yarıda kesildi şarkı..kimse umursamazken, yanınıza gelmek istedik..sizleri mutlu edecek bişeyler söylemek istedik.. oraya sadece sizin için geldiğimizi..
dinlediniz..sarıldınız bize..yakındınız..içtendiniz..
herşey için teşekkürler..
özledim sizi tek kelimem bu..