Dinlenemesi gereken grup/sanatçı önerileri

Selam Ahali;

Yukarda belirtiğim gibi müzik zevkime ve çalmaya teşvik edecek grup ve sanatçı önerileri rica edeceğim,müzik koca bir evren bilmediğim çok grup ve sanatçı vardır 🙂

Selam Ahali;

Yukarda belirtiğim gibi müzik zevkime ve çalmaya teşvik edecek grup ve sanatçı önerileri rica edeceğim,müzik koca bir evren bilmediğim çok grup ve sanatçı vardır 🙂
king crimson (şu an disicipline i öğrenmeye çalışıyorum), aristocrats, primus (bu yılın açık ara en çok dinlediğim grubu olmuş), king gizzard and the lizard wizard, gentle giant gibi gruplarda farklı şeyler bulabilirsiniz belki.

aslında yapılabilir mi bilmiyorum ama forum üyeleriyle ortak bir playlist açarsak eğlenceli olabilir.

Alkera adında Türk Progressive Metal grubu buldum. Geç keşfetmek benim ayıbım olabilir ama oldukça sağlam geldiler. Tebrik ediyor ve gurur duyuyorum.

bundan 10 sene önce 2014 yılı, sevgilim başkasıyla aldatmıştı ve o kişiden kürtaj olmuştu. bende şehri terkedip başka üniversiteye geçmiştim. üstüne kanser olduğumu bilmiyordum ve her gün otobüste okula giderken bunu dinleyip ağlıyordum. kafa mavi ekran verdiğinde dinlenilecek şarkılardan.

Geri