Dip gürültüsü problemi

Gitar manyetikleri radyo alıcısı gibi çalışır

Benim alt komşu matkap çalıştırınca gürültü geliyor, matkabın motorunun elektromanyetik gürültüsü, adamın işini bitirmesini bekliyordum mecburen bu radyo frekansı gürültüsü
( AC elektrik ile bağlantı kesilince böyle bir sorun kalmadi)Çevremizde birçok parazit yayan cihaz var ve bu oturduğunuz binanın elektrik şebekesini de etkileyebilir çünkü ortak bağlantı var

Gürültü buna benziyor

Son düzenleme:
sevgili dostlar, gitar elektroniği hakkında hiçbir bilgim olmadığı için gitarı açamadım ve haliyle sorunum da devam etmekte. gitarı satışa çıkardım, pasif HH bir gitar alacağım, böyle bir gitarım vardı, dip gürültüsü sorunu yaşamıyordum hiç. elimde harley benton aktif manyetikli bir gitar daha var ve onda da gain'i(ses kartından) açınca inanılmaz dip gürültüsü sorunu yaşıyorum ancak bu gitarı çok sevdiğim için onu satmayacağım. telecaster benim için zehir zıkkım oldu. gitar çok güzel ancak evdeki elektrikte bir sıkıntı var belli ki bu yüzden gitarı bilgisayara bağlamak gelmiyor hiç içimden. 2024 senesinde hala böyle problemler yaşıyor olmak oldukça can sıkıcı.

yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Kararınıza saygı duyuyorum, hayırlısı olsun. İyi satışlar ancak bu köprü ile kontrol paneli (knoblar) arasındaki topraklama bağlantısı ilerleyen zamanlarda HH dizilimli modellerde de kopukluk yapabilir ve o zaman da aynı sorunu yaşayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri