Efenim yine ben yazıyorum yahu! Şu Rüya (Sweet Dreams, canım benim 😀) ve Menekşe de oradaydı, mail grubundan da insanlar vardı, buradan da ama erken çıkmış (EVET BİR İLK GERÇEKLEŞTİ VE BEN İLK KEZ BİR D.I. PROGRAMINDAN ERKEN ÇIKTIM!! 8O ) olmama rağmen yine ben yazıyorum. Gerçi siz de haklısınız, muhtemelen şu an uyuyorsunuzdur yine şahane bir performans izlemiş olmanın mutluluğuyla mışıl mışıl. (Oooh!)
Dün gece orada olan arkadaşlar bu muhteşem şovu uyanınca elbet anlatırlar ama açılıştaki sinevizyon, sevgili Erim Özşen'in (Lokal Anestezi) profesyonel girizgahı, çıkacak albümden parçalar, D.I. klasikleri derken umarım tatmin olmuşsunuzdur.
Kameralar çalıştı, fotoğraflar çekildi ve bunlar elbet sizlerin beğenisine sunulacak (bekleyin!!) Emeği geçen kadroyu (Sahne sorumlumuz Aziz Kodal, ses ve ışık teknisyenimiz Özgür Mayadağ, -gerçi dün aramızda olamadı ama- D.I. menajeri Çelik Süzen, çok sayın Serkan ve Deniz Beyler, afişimizi tasarlayan şeker insan Deniz İdiz ve tabii ki If P.H. işletme sorumlusu Selim Bey ve If çalışanları) da unutmayalım tabii (ben de kimseyi unutmamışımdır inşallah yazarken 😳 ).
Artık bu "Amatör Gruplar" başlığı dar gelir D.I.'ye, bence hala yakındayken grubun imzalarını alın fırsat bulamayabilirsiniz bakın sonra diyorum ve şimdilik bu yazımı burada bitiriyorum. Bir dahaki konserde görüşmek üzere.
not:aslında hiç yazmayacaktım ama tutamadım yine kendimi...
not 2:en nihayetinde yılan hikayesine dönen video mevzuu kapandı ve -artık meşhuuuur diyebileceğimiz- cd elime geçti. henüz bakamadım ama umarım sorunsuzdur Menekşe'ciğim 😀
sonnot:dün iyi bir dost daha edindim sanıyorum, o da ekibin bir parçası artık gerçekten de ("Genel Müdür" olacak, o kendini bilir 😉)
Saygılar