anger_is_a_gift
Çilekeş Vokalisti
eralp çok iyi davulcudur...zaten hepsi çok iyi müzisyenler bu kadar sene ankara'da ne kadar grup varsa metropolis'le john doe'yle birlikte hepimizi bu işe iten usta gruplardan biridir d.i.
kilkenny demiş ki:2. Aslında Limon haklısın belki İstanbul'a gitmeleri kariyer açısından daha iyi olur onlar adına...ama buraları da ihmal etmesinler...
deathcontess demiş ki:kenny eralp knusundaki sahsı fikrin!! yardı bni gülmekten dewam et arkadas supersin dewam et ki zevk ve renk mevzusunu tartısmanın komikliğini bi kere de senden göriyim😛P
bu arada alp tatilde oldugunda karısıyla, yusufu cıkarmıslardı hem ifte hem gölgede, ona istinaden alp yine olmadıgında yusufun gelebilecegi ihtimali üzerine onu yazmıstım, sonucta ne kadar yırtınsanız da yusuf gelmesin die bişeyin degişecegini sanmıorum
deathcontess demiş ki:bu arada alp tatilde oldugunda karısıyla, yusufu cıkarmıslardı hem ifte hem gölgede, ona istinaden alp yine olmadıgında yusufun gelebilecegi ihtimali üzerine onu yazmıstım, sonucta ne kadar yırtınsanız da yusuf gelmesin die bişeyin degişecegini sanmıorum
uric demiş ki:limon sana saygı duyuyorum 🙂cunku ankaradaki piyas anın icindesin butun grupları biliyosun dınlıyosun ve elestrılerınde bence yerınde🙂