eralp? :roll: konuk oyuncu?? 8O 😆LiMoN demiş ki:valla ben bi ukalalıklarını görmedim...
tabi eralp konuk oyuncu olduğundan değerlendirmiyorum...
pam demiş ki:ender bilgilerini benle paylastigin icin saol.. 😆 ..
ben son kez izlemeye gittim de..deathcontess demiş ki:son kez?
LiMoN demiş ki:1. Kaldırdım...
2. alternatif rock, pop rock ve hard rock çalarlar, cumartesileri Gölge, Çarşamba Manhattan, Cuma İf'te çıkıyorlar.
Vokalde ; Alp DÜNDAR
Gitar+vokal ; Artun ERTÜRK
Klavye : Murat KÖSELİOÐLU
Bass : Ahmet TEKNECİ
Davul : Barış MENKÜER(Askerde) ywerine Eralp GÜVEN
3. Bunu öğrenmen için ancak zahmet buyurup izlemeni tavsiye ederim 🙂
freddie_mercury demiş ki:superler.. 4 yildir diplomatic dinlemeye gidiyorum.. adamlar cok basarililar.. sonucta hepsinin muzik alt yapisi son derece saglam.. artun`u zaten pamela`dan da tanirsiniz.. koci var ya 😆 alp`in de opera alt yapisi oldugunu biliyorum.. sexy ve evli bi adam 😛
uzun zamandir come undone, bed of roses, you don`t fool me, give in to me dinleyemedik onlardan.. 1 aydir da gidemiyorum zaten.. 🙁
21`inde gitmek lazim if`e..
don`t stop me now`i sadece ve sadece benim icin calarlar belirteyim 8)
bu arada manhattan`da cikmiyolar artik..
freddie_mercury demiş ki:bi duzeltme yapicam, bugun yani 04/01/2005 gunu, istanbul`daki eski manhattan yeni ismiyle vogue`da DIPLOMATIC IMMUNITY varmis.. yani pam`in programi degilmis o.. herneyse.. butun istanbullu arkadaslar, kacirmamanizi siddetle tavsiye ederimmm!!!
thermodynamiclife demiş ki:en son bundan iki veya 3 sene once dinlediimde bascilari Amerikan buyuk elciliginde calisan Amerikan bir abimiz idi...su an o yok grupta zannedersem...grubun diplomatic immunity (diplomatik dokunulmazlik) ismi de ordan gelir
o zaman ben de sole diyim, bi cok konuda yanilmisim ben zaten.. gec oldu guc olmadi Allah`a sukur!!! (eski nickim freddie_mercury idi)Calavera demiş ki:freddie_mercury demiş ki:superler.. 4 yildir diplomatic dinlemeye gidiyorum.. adamlar cok basarililar.. sonucta hepsinin muzik alt yapisi son derece saglam.. artun`u zaten pamela`dan da tanirsiniz.. koci var ya 😆 alp`in de opera alt yapisi oldugunu biliyorum.. sexy ve evli bi adam 😛
uzun zamandir come undone, bed of roses, you don`t fool me, give in to me dinleyemedik onlardan.. 1 aydir da gidemiyorum zaten.. 🙁
21`inde gitmek lazim if`e..
don`t stop me now`i sadece ve sadece benim icin calarlar belirteyim 8)
bu arada manhattan`da cikmiyolar artik..
Koçi'nin hikayesi bambaşka bi hikaye🙂 Don't Stop Me Now konusunda yanılıyor olabilirsin🙂
haohmaru demiş ki:LiMoN demiş ki:kilkenny demiş ki:2. Aslında Limon haklısın belki İstanbul'a gitmeleri kariyer açısından daha iyi olur onlar adına...ama buraları da ihmal etmesinler...
Aslında bende hiç istemem ama Yusuf gibi bir kabusla çalacaklarına çalmasınlar...
Çok detone bir adam ya... bir insan her 3 şarkıda bir detone olmazki ya....
Arkadaşlar solistimiz Yusuf'a daha seviyeli eleştirilerde bulunun lütfen ayıp oluyo!!!!!!! :!: :!: :!:
Wattz'z up
pam demiş ki:albumleri mi cikio?! 8Odeathcontess demiş ki:ne zmn cıkıo kasetlerı acaba?! :roll: