ya beğenmiyebilirsin tabiki...... ama bi de şu yanından bak o sesler bir insandan nası çıkar!!!!!?????? 😀 ciddi çok merak ediyorum bunu..... 😛
yani beceri gerektiriyo....... 😉
yani beceri gerektiriyo....... 😉
giggle demiş ki:eueeeeee çok güzel-komik bişey oldu ....
arabada gidiyorduk bir den annem bana dönüp şok olacağım şu soruyu sordu: "ya müge hani bi şarkı var ya adam sürekli Dün gece televizyondaki kadını sana benzettim diyor ay kim söylüyor onu, çok hoşuma gitti de..." ben aynen dumur olmuş bi şekilde açıklama yaptım... sonra bana kasetin yanımda ise takmasını istedi.. taktım faln.. annem de maşşallah ne kadar güzel ezberlemiş şarkıları, beraberce söyledi.... ben tabi mutlu oldum ama bi sorun var... kasetimi aldı ve vermiyor.. mutfaktaki radyoya yapıştı direc-t (bulaşık yıkarken iii oluyormuş)... pehh napcam şimdi? anneye bak be.. yakında gelir buraya; bilge oğlum çok güzel sesin var fln derse ben artık şaşırmıycam... nası ama?? siz-siz olun annenize direc-t dinletmeyin...
Grunge-dadada demiş ki:Arkadaşlar mutlaka ihtiyaç molası yeni albümü edinin..süper...işim gücüm onu dinlemek..bizim albümde keman çalan Tolga'nın grubu..
FEMME_ESIN demiş ki:ben amsterdamda kaliyorum, tum turk shoplarini gezdim bulamadim 🙁