öncelikle ilk olarak ugly kid joe havası var sonrada kurban havası demişsin sevgili kardeşim. ama bence bi karar ver. direc-t nin tarzı grunge ve ya alternetif dediğimiz tür. ama kurban punk-rock havasında.. ben ikisininde iyi ve sadık dinleyicisiyim ve arada dağlar görüyorum. siz nasıl hala benzetiyosunuz ben onu anlamıyorum... ayrıca eleştirilerini de düzeyli buldum. sevgiler...saygılar.... gözlerinden öptüm...rhapsody demiş ki:Ugly Kid Joe havası var yoğun olarak..
Grupla ilgili kafama takılan bir nokta var o da imajları...Acayip derecede Kurban' a benziyor..Bu da çok itici...Sanırım şirketlerinden kaynaklı bir durum ama acilen değiştirmeleri gerekiyor bence...Sevgiler saygılar...
Grunge-dadada demiş ki:hasretin klibi de yolda
yeni site de gelecek...
17 kasım roxy de çalıyoruz
15 kasım direc-t-mor ve ötesi-gripin
mavibitki demiş ki:hakkında ne biliyorsunuz arkadaşlar? mesela Nirvana'ya olan bağlılıklarını.. güzel müzik yaptıklarını.... demolarını...bilge adlı vokalin o kısa boylu şirin herifin güzel ve kocaman sesini?
fulya_m_o_r demiş ki:ben hala seve seve dinliyorum ama daha önce de konusu geçmişti ama sen varsın'dan sıkıldım.......
onun dışında hala hasreti,niye gittini,dur sakın konuşmayı,wooden love'ı,senle veya sensizi çook seviyorumm😛