zaten aklıma direk onlar geldi... ama yani bilmiyorum..yener demiş ki:senin söylediğin bana kalırsa cover olayında var.örn. duman ve öztürk bunu yaşadılar.
zaten aklıma direk onlar geldi... ama yani bilmiyorum..yener demiş ki:senin söylediğin bana kalırsa cover olayında var.örn. duman ve öztürk bunu yaşadılar.
+1000yener demiş ki:Bana kalırsa Direc_t'nin en önemli özelliği Bilge'nin vokalının alışılmışın dışında olmasıdır.Bence çok kalite bir ses yok fakat değişik olması artı bir değer Direc-t için.
evet-bide alex in atraksiyonları beni çok etkiliyor!voo-doo demiş ki:+1000yener demiş ki:Bana kalırsa Direc_t'nin en önemli özelliği Bilge'nin vokalının alışılmışın dışında olmasıdır.Bence çok kalite bir ses yok fakat değişik olması artı bir değer Direc-t için.
eh doğru söze ne denir adam gerçekten hakkını vererek çalıyor 😛axlewurm demiş ki:evet-bide alex in atraksiyonları beni çok etkiliyor!voo-doo demiş ki:+1000yener demiş ki:Bana kalırsa Direc_t'nin en önemli özelliği Bilge'nin vokalının alışılmışın dışında olmasıdır.Bence çok kalite bir ses yok fakat değişik olması artı bir değer Direc-t için.
yener demiş ki:Bana kalırsa Direc_t'nin en önemli özelliği Bilge'nin vokalının alışılmışın dışında olmasıdır.Bence çok kalite bir ses yok fakat değişik olması artı bir değer Direc-t için.
fulya_m_o_r demiş ki:farklı bir şey de doğal olarak ilgilerini çeker ama kaliteli mi değil mi bence püf nokta odur......
giggle demiş ki:yener demiş ki:Bana kalırsa Direc_t'nin en önemli özelliği Bilge'nin vokalının alışılmışın dışında olmasıdır.Bence çok kalite bir ses yok fakat değişik olması artı bir değer Direc-t için.
zaten türkiyede rock dalında çok az kaliteli vokaller var... artık zaten insanlar kaliteden çok sesin farklılığına bakıyor.. bana kalırsa bi vokalde hem kalite hemde farklılık ararım... türkiye şartlarında bunu bulmak zor bişey ama.... :roll:
morazon demiş ki:zor zamanlarımda güç veren "ben yine" için direc-te ayrıca teşekkürler.
:!: :evil:hailiejade demiş ki:direc-ti cok seviyoss ösgür harikasın