direc-t demiş ki:Aynı zamanda Pazar günü saat 12 de öğlen TRT2 de Ritim programı canlı yayın konuğu Direc-t...
varolan 3 klip programda yayınlanacak...
Bu arada Hasret Bilge Kösebalaban bestesidir.Sözler Deniz Yılmazı'ın,orjinal ismi You Won't Welcome Me olan bir Direc-t parçası ilerde çıkacak olan ingilizce bir Direc-t albümünde orjinal halini dinleyebileceğiz
yeşil converseleri daha guzeldi bence 🙂undertow demiş ki:bildiğiniz gibi dün yani 14 ocakta ooze'de direct konseri vardı. tek kelimeyle süperdi, özellikle bilge'nin turuncu tulumuna hayran oldum.(bende istiyoom) neyse çok güzel söylediler.hatta yeni parçalarından da söylediler bişeyler. örnek: Derya... :alkıs
giggle demiş ki:Hasret çok güzel olmuş.
Ayrıyetten Trt-2'de ki "Ritim" programı gerçekten çok keyifliydi... Alex'in sesini duyamadık ama, Direc-t hakkında bi çok şey öğrendik 🙂 Özgür ve Bilge'nin ilkolda aynı serviste olduklarını falan 🙂
Keşke biraz daha fazla kalabilselerdi...
Buradan Bilge'ye geçmiş olsun der, bantını da sevdiğimi bildiririm... Yanlız o "alından grup kurma" esprisini çok tuttum. 😉
ps.: Hayır hayır, bende isterim bende... 😀
evet nedense alex bütün röportajlarda sessiz kalmayı tercih ediyor 😉AnJeLiQ demiş ki:giggle demiş ki:Ayrıyetten Trt-2'de ki "Ritim" programı gerçekten çok keyifliydi... Alex'in sesini duyamadık ama,
efegirgin demiş ki:yeşil converseleri daha guzeldi bence 🙂undertow demiş ki:bildiğiniz gibi dün yani 14 ocakta ooze'de direct konseri vardı. tek kelimeyle süperdi, özellikle bilge'nin turuncu tulumuna hayran oldum.(bende istiyoom) neyse çok güzel söylediler.hatta yeni parçalarından da söylediler bişeyler. örnek: Derya... :alkıs
efegirgin demiş ki:senin tulum yokken cekmisim fotografı ama bu da guzel