Eğlenirken de bir duygu yaşıyorsun neticesinde 😀 😀
fulya_m_o_r demiş ki:Eğlenirken de bir duygu yaşıyorsun neticesinde 😀 😀
müzik sizin için ne ifade eder? belki eğlenmeyi seviyoruz.DPRM_PES_ARTIK demiş ki:Yav kusura bakmayın ama adamın sesi bir duygu ifade etmiyor....Eglencelik o kadar...
DPRM_PES_ARTIK demiş ki:fulya_m_o_r demiş ki:Eğlenirken de bir duygu yaşıyorsun neticesinde 😀 😀
Ha ha evet dogru çok güzel bir duygu yaşıyorum...Çok etkilendim,kulak tırmalamak ne zamandan beri duygu oldu..
moryel demiş ki:ya arkadaslar herkes herseyı sevmıyebılır.buna saygı gostermek lazım.ınsanlara zorla dırec-t sevdıremeyız.bırakın onların seven kıtlesı zaten var.ben coook sevımlı buluyorum grubu mesela.cok da ıyı muzık yaptıklarını dusunuyorum.eger bız sevıyosak gubu gerısı bos zaten bırakın kım ne derse desın oyle degılmı?
solist demiş ki:1-Dur sakın konuşma
2-Başa dönebilirmiyiz
3-Ama sen varsın
4-Senle veya sensiz
5-Hasret
6-Wooden love
7-Didem
8-Uğrunda yandım
9-Ama hepsi yalan
Arkadaşlar bu linklerden parçaları dinleyebilirsiniz fakat download edemezsiniz...zaten etmeyinde gidin orjinal cd sini alın 🙂
him21 demiş ki:DPRM_PES_ARTIK demiş ki:fulya_m_o_r demiş ki:Eğlenirken de bir duygu yaşıyorsun neticesinde 😀 😀
Ha ha evet dogru çok güzel bir duygu yaşıyorum...Çok etkilendim,kulak tırmalamak ne zamandan beri duygu oldu..
işte senin gibi dinleyiciler yüzünden müzik sadece eğlenilme aracı sanılıyor o vocal belki kulağını tırmalaya bilir ama ev de yapmayı denersen nekadar zor bir şey olduğunu sanırım anlayabilirsin bir örneği daha yok şu an o vocalin......... hasret parçasını dinle derim ve orada eğer içinde birşeyler var sa ve yaşın çok küçük değilse muhakkak birşeyler hissedersin kalpsiz bir insan bile duyar o şarkıyı....
sen git bu söylediklerini daha başka formlardaki daha başarısızlara ve kendini başarılı zannedenlere söyle bence bu adamları dinlememk ayrıcalık herkesin sevmesi imkansız zaten...
solist demiş ki:1-Dur sakın konuşma
2-Başa dönebilirmiyiz
3-Ama sen varsın
4-Senle veya sensiz
5-Hasret
6-Wooden love
7-Didem
8-Uğrunda yandım
9-Ama hepsi yalan
Arkadaşlar bu linklerden parçaları dinleyebilirsiniz fakat download edemezsiniz...zaten etmeyinde gidin orjinal cd sini alın 🙂