Burdur. En yakınında da Antalya var.Grunge-dadada demiş ki:neresi orası?
Sevgiler...
Burdur. En yakınında da Antalya var.Grunge-dadada demiş ki:neresi orası?
ya sendemi bilmiyosun ya.ıspartayla antalya ortası biyerGrunge-dadada demiş ki:neresi orası?
Grunge-dadada demiş ki:neresi orası?
Diken çıkarmak değil sevgili öz!em, ben de yanlış okuduğunu düşünerek düzgün bir şekilde "Burdur" yazdım. 😉 (Hani nokta, virgül konmayınca yazılar birbirine girer, daha net anlaşılsın diye.) Arkadaş "Yakın bir yere de razıyım." dediğ için de ANtalya açıklamasını yaptım. 🙂 Yoksa diken yok, severiz Direc-t'i. :roll:öz!em demiş ki:Arkadaşlar, hemen dikenleri çıkarmamak gerekir diil mi ? Çok belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş...
silent_guitar demiş ki:Diken çıkarmak değil sevgili öz!em, ben de yanlış okuduğunu düşünerek düzgün bir şekilde "Burdur" yazdım. 😉 (Hani nokta, virgül konmayınca yazılar birbirine girer, daha net anlaşılsın diye.) Arkadaş "Yakın bir yere de razıyım." dediğ için de ANtalya açıklamasını yaptım. 🙂 Yoksa diken yok, severiz Direc-t'i. :roll:öz!em demiş ki:Arkadaşlar, hemen dikenleri çıkarmamak gerekir diil mi ? Çok belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş...
Sevgiler...
😳 😳 😳Grunge-dadada demiş ki:ben de Onur'u çok severim..silent gitar'ı 🙂
silent_guitar demiş ki:😳 😳 😳Grunge-dadada demiş ki:ben de Onur'u çok severim..silent gitar'ı 🙂
Bu arada geçen hafta cumartesi günü, Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu Şenklilerine sadece Direc-t için gitmiştik ama sahneye çıkmayacak olduğunu duyunca gerçekten üzüldük. Yetkililerden tatmin edici bir açıklama da alamadık neden çıkmadıklarına dair. Artık AnkiRock Fest'teki 30 mayıs salı günkü performansı bekliyoruz biz de. 🙂
Sevgiler...
neyse gelcekmisiniz burdura gerçekten ya.burda hiç konser olmuyo yaaaa.patlıyoz sıkıntıdanGrunge-dadada demiş ki:Grunge-dadada demiş ki:neresi orası?
"burdurada"yı "burayada" okumuşum
ev arkadaşım özver burdurlu zaten...bilmeme ihtimalim var mı.... 8O
Grunge-dadada demiş ki:9 u tobb uniye beklerim