katılıyorum rus kozmonotları daha iyiydi :roll:akulu_bebekk demiş ki:dırec-t çok sewerim özellikle ilk albüm hasret çok güzel hala dinlerim..ama sanki ilk albümü daha mı iyiydi ne...
Sentenced_Direc-T demiş ki:evet t-shirtler sitede satıslın ben sitede topic olarak açtım..
bide maribound oblivion(yazamadım) onun sitesinde ki ankette bile nerde konser verelimde tekirdağ birinci oldu 🙂 ki fazla blackmetal dinleyen yoktur.bir bizim yurttaki satanist var..
yaa gelemezmisiniz hiç yaa?
unknownia demiş ki:grunge müziğinin yerlerde süründüğünü gördüğüm gruptur kendileri..olumsuz ama kısa ve öz bi eleştiri oldu sanırım..neyse sevmem..sevenede mani olmam..
Anasayfadaki röportajlar bölümünde mevcut olan "Direc-t Röportajı"na bakacak olursanız bunu açık ve net bir şekilde görebilirsiniz ki, Direc-t direkt olarak grunge müziği yapan bir grup değildir, hiçbir zaman da böyle bir iddiaları olmamıştır._axlewurm_ demiş ki:unknownia demiş ki:grunge müziğinin yerlerde süründüğünü gördüğüm gruptur kendileri..olumsuz ama kısa ve öz bi eleştiri oldu sanırım..neyse sevmem..sevenede mani olmam..
İyi de kardeşim kimsenin direc-t bir grunge grubudur,grunge temsil eder gibi bir idaası yok..Grubun kendisi zaten böyle bir tezle yapmıyor müziklerini..Gayet sağlam grunge hissedilen parçaları da var,azınlıkta belki(kanımca ne yazık ki) ama zaten ,grup elemanları dahil kimsenin direc-t=grunge diye bir saplantısı olmadığı için,bu müziğe bakıp grungeın yerlere serildiğini görmek istemek yanlıştır..
shabsough demiş ki:supersiniz tek keLimeyLe.Samsundaki dedikoduLar soLe dagiLmissiniz ???¿¿¿
aysu_ demiş ki:pogo mu?? direc-t ten bahsediyoruz değil mi?
nasıl bişeydir bu anlamadım bugun direc-t konserinde en ondeki grup pogo yapmaya basladı! arkadaslar "pembe elbise" şarkısını dinleyen bilir o şarkıda pogo yapılır mı ya..
yine de direc-t in performansı iyiydi.