Dirilesh (Hard Rock, Alternative)-Ankara

VİNO DAKİ PROGRAMIMIZ 18.00 CİVARI BAŞLIYO VE NE ZAMAN BİTERSE YOLCU DA İSE 20.00 DA BAŞLIYO PROGRAM HEPİNİZİN DESTEÐİNİ BEKLİORUZ
ONA GÖRE🙂

:evil: oleyyy :twisted:
coşmak istiyoruz ama master of puppets de istiyoruz.Lem oytun sabah geldim bütün grup evde, mışıl mışıl uyuyodun çok tatlısın aynstain gibi adamsın. 😆

lucasthehacker demiş ki:
:evil: oleyyy :twisted:
coşmak istiyoruz ama master of puppets de istiyoruz.Lem oytun sabah geldim bütün grup evde, mışıl mışıl uyuyodun çok tatlısın aynstain gibi adamsın. 😆
evet hacı biras öle oldu. 3 saatlik stüdyonun ardından insan biras yoruluo tabe. 😀

Arkadaşlar pazar günü olacak olan Vino Konseri'ne, Vino'nun pek bilinmeyen bi yerde olması nedeniyle toplanıp beraber gidilme olayı vardır. Toplanma saatini 1-2 gün içinde burdan öğrenebilirsiniz.

lichking23 demiş ki:
Arkadaşlar Diriliş'den iki yeni konser haberi:
26 Mart 2006: Vino Bar (Tunus)
30 Mart 2006: Yolcu In Rock (Kızılay SSK İşhanı)

Bütün sevenlerimizi bekleriz...

Arkadaşlar Vino Bar'daki konser tarihini 25 Mart yazmıştım ama yanlış yazmışım🙂 26 sında olacak konser arkadaşlar. Görüşmek üzere..

beyler metal ve alternative nasıl aynı konsept içinde anlamadım umarım bi ara izleyebilirim sizi merak ettim dogrusu... metallica ve the cure garip bi karısım olabilir tabi 😀

Geri