Bir insan nasıl birden fazla müzik türü sevip, dinleyebiliyorsa aynı şekilde bizde çalıyoruz. Kendimizi diğer gruplar gibi sadece bi müziği yapacağız diye şartlandırmıyoruz. Ve nitekim bunun artı yanlarını kendi bestelerimizde görüyoruz. Deli gibi soloların yanında melodik vokaller onun yanınada aksak davullar ve tek düze gitmeyen baslar koyuyoruz. Çok da güsel oluyor. Biz yaptık güsel oldu...exodus_deniz demiş ki:cok merak ediyorum alternatif ve thrash metal neasil ayni grup icinde barinabiliyor.. hayatımda boyle sacma birsey duymadim
ooo ondan kolay ne var, dert ettiğin çap olsun.. Çap: benim müzik bilgimin pi'ye bölümü senin çapına eşittir..Mike demiş ki:çap...duyan ya da bilen var mı?...yoksa siz de mi çapını bilmeyenlerdensiniz....
vah vah... :roll:Magnus demiş ki:ooo ondan kolay ne var, dert ettiğin çap olsun.. Çap: benim müzik bilgimin pi'ye bölümü senin çapına eşittir..Mike demiş ki:çap...duyan ya da bilen var mı?...yoksa siz de mi çapını bilmeyenlerdensiniz....
Walla eğer şu anki müzik trendi thrash olsaydı, insanlar deli gibi Muse, Placebo vs. şeyler dinlemezdi. Sepultura, Megadeth dinlerdi. Eğer senin dediğin gibi olsaydı thrash devi Metallica saçmalayıp alakasız bi albüm yapmazdı. Devir değisiyor arkadaşım. Geçti o 80'li metalin altın çağını yaşadığı yıllar.exodus_deniz demiş ki:alternatif gibi populer kulturun urettigi bir boku thrash metal ile harmanlayabilecek biri varsa yapsin da gorelim. yok bizim playlistimizde iki metallica var ondan bir de thrash metal yazalim turumuze diyorsaniz cok yazik.. haaa alternatif thrash besteniz varsa ne olur bizimle paylasin biz de ogrenelim. burda derdim kavga gurultu cikarmak degil son zamanlarda thrash metal in herkezin agzina sakiz olmasidir. her grup tarznin yanina birde thrash yaziyo. nede olsa son zamanlarin yukselen degeri degil mi...