- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar tartışma gereksiz bir yere gidiyor. Tamam siz, Exodus thrash yapıyor olabilir, neden birbirimizi desteklemek yerine köstek oluyoruz anlamıyorum. Bırakın da herkes kendi işine baksın. Nası olur???
deepdreamer demiş ki:Hayko Cepkin de Scream atiyor arada , onun türüne de death yazsinlar ozaman....
Neymiş bu düzgünce yorumlama kavramı öğrenmek istedim. Kimin düzgününe hizmetedelim. Tabi ki hoşlandığımız gibi çalacağiz ama eğer diyorsan benim düzgünce deki kastım hata yapıyorsunuz, ritim kaçırıyorsunuz,,,doğrudur onlarıda yaptık. Her geçen günde gelişip eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bu sizi sevindirmez mi acaba? Bir amatör grubun gelişmesi türkrock'ına katkı sağlamıyor mu?Mike demiş ki:ee ben sizi izledim...yorum yapsam insanları kötülemek yok aşşağılamak diyeceksiniz ama şunu soyleyım en azından hiç beğenmedim ikinci olarak da ben sahnede de thrash le alakalı bir yanınızı göremedim maalesef arkadaşlar ama benim takıldığım nokta thrash le alternatif calınmaz filan olayı değil ne çalıosanız calın ama ilk basta düzgünce calıp yorumlayın...teşekkurler basarılar....
ciwciwern demiş ki:gitaristler bence gitarlarına hakimlerr yukardaki bi arkadaş solo molo koptum yazmışta izlemedi sanırım yada kendisi malmsteen yada turevleri...
biskuwi_etu demiş ki:ne demek alternetifle thrash aynı anda çalınamaz...noluyos ya? ne zamandan beri bi muzisyen kalkıp başkasına ne çalıp ne çalamayacağını emretmeye başladı...abi thrash..i felsefesini tarihini grupları burdaki cou kişiden cok daa fasla biliorumdur buna kalıbımı basarım...arkadaşım sewdiğğimiz sarkıları çalıyorus buna kim nasıl karışabilir...yakın turleri çalabilirsiniz ben alternatifle thrash.i aynı anda çalmak kadar saçma bişi görmedim deyip yargiliyor bazı arkadaşlarımız...biz bunu çalmak istiyorus isteyenler gelip bizi dinlerler ki gelip bizi dinleyenlere sonsuz tesekkur ediyorum we onların eleştirisini gercekten can kulağıyla dinliyor olacağım...arkadaşlar biz değilmiyiz ki muzik ozgurluktur diyen bunuda hatırlatmak isdedim...
MegaDave demiş ki:Bakın sizin yardımlarınız ile eksiklerimizi düzeltmeye başladık bile 😀 Bu arada forumda yazılan müzik türlerinin coverlar ile alakalı olduğu sonunda anlaşıldı ne mutlu bize.. Sözü bana olan eleştirilere gelince; ritim kaçırmak, detone olmak gibi eleştirilerin belirtirmesi ne zamandan beri aşağılama olmuş. Ben o lafları yazan arkadaşın baştaki kötü niyetini okurken sezebiliyorum. Buna kayıtsız kalamam çünkü ben kimseye karşı kötü niyetli yaklaşmadım. Eleştirileri özümseyip karşı eleştiri yapmak anlayışızlık olmuş,bak sen. Empati yapmayı deneyiniz...ciwciwern demiş ki:thrash.
... bu arada hiç olmassa şu "alternEtive" kelimesinin yazılışını düzeltin bari...alternative yazmak istediniz galiba.
teşekkürler, saygılar.
MegaDave demiş ki:Bakın sizin yardımlarınız ile eksiklerimizi düzeltmeye başladık bile 😀 Bu arada forumda yazılan müzik türlerinin coverlar ile alakalı olduğu sonunda anlaşıldı ne mutlu bize.. Sözü bana olan eleştirilere gelince; ritim kaçırmak, detone olmak gibi eleştirilerin belirtirmesi ne zamandan beri aşağılama olmuş. Ben o lafları yazan arkadaşın baştaki kötü niyetini okurken sezebiliyorum. Buna kayıtsız kalamam çünkü ben kimseye karşı kötü niyetli yaklaşmadım. Eleştirileri özümseyip karşı eleştiri yapmak anlayışızlık olmuş,bak sen. Empati yapmayı deneyiniz...ciwciwern demiş ki:thrash.
... bu arada hiç olmassa şu "alternEtive" kelimesinin yazılışını düzeltin bari...alternative yazmak istediniz galiba.
teşekkürler, saygılar.