iyi hadi bakalim 🙂
exodus_deniz demiş ki:jemokcan(trash hesabı) soyledıklerının tek kelımesını zerre kadar onemsemıyorum. bunun nedenı de yazdıklarındakı cocuksu ve alaycı tavırdır. evet diriliş grubunun ustune gıdıldı buradan ama sen sorunun playlistlerinde olan ıkı metallıca parcası olmadıgını anlayamayacak durumdasın. sorun onların metallıca calıyor olması degıl. elbette metallıca calabılırler buda konseyı ılgılendırmez. sorun THRASH metal i tarzlarına yazmıs olmaları. eee ne var bunda dıyeceksın degıl mı. dersın tabı. bu dunyaya dagır söyleyecek bır cıft sozun olsa nefretını kusma yolu olarak THRASH metal yapsan kınını THRASH metal ıle kussan kusura bakma ama demezsın neden yazılmıs thrash metal oraya dıye. bastan asagıya populer parcalarla dolu bır playlıst ın ardından bız THRASH metal alternatıf hard rock yapıyoruz denmez. thrash metal metallıca degıldır. evet thrash metal ın bır felsefesı vardır ama bunu burda uzun uzun anlatmayı mantıklı bulmuyorum zaten senın anlayabıleegınden de emın degılım. alternatıf muzık bence kapıtalızmın muzık dunyasında olan cıktısıdır. pop kulturunden bagımsız degıldır ve rock muzıgın ıcını bosaltmaktadır. bunlar benım goruslerım fakat hıcbır sekılde alternatıf muzık yapan gruplara bok atmıyorum. ısteyen ıstedıgı muzıgı yapar... ama benım alternatıf muzıge bakıs acım budur. son olarak ıstedıgım tek sey bu mesaja daha oncekı mesajlarında olan cocuksu tavrın ıle cevap yazmadan once bır on dakika dusunmendır...
Tansiyon-DavuL demiş ki:exodus_deniz demiş ki:jemokcan(trash hesabı) soyledıklerının tek kelımesını zerre kadar onemsemıyorum. bunun nedenı de yazdıklarındakı cocuksu ve alaycı tavırdır. evet diriliş grubunun ustune gıdıldı buradan ama sen sorunun playlistlerinde olan ıkı metallıca parcası olmadıgını anlayamayacak durumdasın. sorun onların metallıca calıyor olması degıl. elbette metallıca calabılırler buda konseyı ılgılendırmez. sorun THRASH metal i tarzlarına yazmıs olmaları. eee ne var bunda dıyeceksın degıl mı. dersın tabı. bu dunyaya dagır söyleyecek bır cıft sozun olsa nefretını kusma yolu olarak THRASH metal yapsan kınını THRASH metal ıle kussan kusura bakma ama demezsın neden yazılmıs thrash metal oraya dıye. bastan asagıya populer parcalarla dolu bır playlıst ın ardından bız THRASH metal alternatıf hard rock yapıyoruz denmez. thrash metal metallıca degıldır. evet thrash metal ın bır felsefesı vardır ama bunu burda uzun uzun anlatmayı mantıklı bulmuyorum zaten senın anlayabıleegınden de emın degılım. alternatıf muzık bence kapıtalızmın muzık dunyasında olan cıktısıdır. pop kulturunden bagımsız degıldır ve rock muzıgın ıcını bosaltmaktadır. bunlar benım goruslerım fakat hıcbır sekılde alternatıf muzık yapan gruplara bok atmıyorum. ısteyen ıstedıgı muzıgı yapar... ama benım alternatıf muzıge bakıs acım budur. son olarak ıstedıgım tek sey bu mesaja daha oncekı mesajlarında olan cocuksu tavrın ıle cevap yazmadan once bır on dakika dusunmendır...
Bu Arkadas biseyleri biliyormus gibi konusmus ama yasını sorsan 2 gün düsünecek 🙂 nasil tiplerdir bunlar abi ya biz müzikden anlamıyoruz sen anlıyorsun adamları bırakda istedikleri müziqi yapsınlar baba sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
cuma akşamı(yani bu akşam oluyor kendileri) İNSULA bar da bir programları(yada konser tam bilmiyorum) var idi kendilerinin..bilmediğin üzere 😀Storm_Warrior demiş ki:adamların konser yarın yav :S