- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekleriz Onursal, çok seviniriz gelirsen.
DeM -> Her Cumartesi 20:30 - 00:00 8)lichking23 demiş ki:ben bi grup görmedim yine yi güsel çalan..
Yapma abi yaw, bence kötüydüm ben, neyse başka konserlerde daha ii çalarım iişallah..yaghs demiş ki:kutluyorum arkadaşlar bikaç ufak aksaklık dışında konser iyi gitmiş..izleyemedim ama isterdim hadi bakalım bu tip mekanlarda çıktıkça isim yapcaksınız yavaş yavaş da akıllarda yer edeceksiniz...size şimdilik bir universite partisinde yer bulabilirim🙂 ama bakalım siz biraz daha ankarada kendinizi gosterin...ozellikle oytun lead gitaristinizi beğeniyorum kendini daha da geliştireceğinden eminim...kolay gelsin arkadaşlar roxy i es geçmeyin demoları hazırlayın🙂
Yapma abi sizide izledim yine çalarken, izlediğim en ii yine coveri Dosage ınki bence..maresalx demiş ki:DeM -> Her Cumartesi 20:30 - 00:00 8)lichking23 demiş ki:ben bi grup görmedim yine yi güsel çalan..
Yineyi DeM'den daha iyi coverlayan bi grup yok asıl..
Saolasın walla, umarım bir dahaki konserde daha ii oluruz, bizi dinleyen herkese çok teşekkür ederim..yaghs demiş ki:yavaş yavaş yazdım zaten bir anda olacak şeyler değil..neyse herşey olacağına varır!!! yolunuz açık olsun lich_king...
yok artık 😆 parcayı sadece 50 saniye dogru caldınız abicim gerisi hatalıydı sagda solda bikac kişiye daha soyledim onlarda benimle aynı fikirdebiskuwi_etu demiş ki:bu arada yine orjinaline en yakın calan gruplardan biri oldugumuzu iddia ediyorum