cidden gitar sesleri felan gelmedi ondan sorun...yoxa halada ayni şeyi hala souyluorum yineyi en yakın çalan gruplardan biriyis...bizi daha once dinleenler bilir...yinede eleştirin için saol...
vefalı adamsın sen özkan 😛 bi biz gelemedik hühühhüoz666oz demiş ki:Nice konserlere arkadaşlar...
Bizi izleyen arkadaşları sahnede izlemek baya bir değişik oluyor 🙂
Başarılar
çok teşekkürler bizde geldiğiniz için çok sevindik.oz666oz demiş ki:Nice konserlere arkadaşlar...
Başarılar
Walla onu bende anlamadım nası oldu🙂 neyse geldi geçti umarım bundan sonrakiler daha verimli, daha güzel konserler olur..lucasthehacker demiş ki:Nasıl Oluyor dda...
garajda sizden sonraki grupların sesleri kolondan süper geliyor.Burda bi gariplik var ama neyse.ufacık 70 wattlık amfi mi herşeyi deşitirir yoksa onu da anlamadım.. Neyse pogo da bi kazaya daha kurban gitmeyelim !!!
Haklısın abi bende eğlendim kendi adıma walla iişallah başka organizasyonlarda da beraber sahne alırız..bird-y demiş ki:tebrikler diriliş dün garajda bayaa eğlendik,ses sistemi sorunluydu ama boşverin..
Baya örnek aldığımız severek izlediğimiz kişilerin bizi izlemeye gelmesi beni ve grubumu çok mutlu etti. Çok teşekkürler..oz666oz demiş ki:Nice konserlere arkadaşlar...
Başarılar
sen gelecen tabi başka kim gelecek ortii..söle kaç kişi kaldık şu alemde.??...oyy oyy bi sen bile baya bi yetersin ya 😀 ...orjin demiş ki:ben gelirim a.k