J
jean-baptiste
sabaha kadar içtğim özellikle iso ile çok tartıştıım ama dinleme fırsatı bulamadıım bi grup...beklerim yine eskişehire...🙂
ehehehehe 😛 aahh ah sonunda biri beni gördüorjin demiş ki:ya önceki sayfada vokal yine şarkısı bu kadar üzerinde durmayı haketmio demiş nedir anlamadım kendisi daha iyisini yapmış galiba:S:S:S
evet yaptık daha çok ta yapacağız... 😀maresalx demiş ki:ehehehehe 😛 aahh ah sonunda biri beni gördüorjin demiş ki:ya önceki sayfada vokal yine şarkısı bu kadar üzerinde durmayı haketmio demiş nedir anlamadım kendisi daha iyisini yapmış galiba:S:S:S
tesekkurler...amsoblue demiş ki:abi siz (mareşal ve diğer arkadaş) niye sürekli olarak tartışma yaratmaya çalışıosunuz? canınız falan sıkılıyo da o yüzden yeni grupların forumlarına dadanıp insanları sürekli rahatsız edelim diyosunuz? hala niye uzattığınıı anlamış değilim. bu forumun sahiplerinden daha iyiysen(ki bundan şüpheliyim) ya da daha tecrübeliysen yorumlarınla onlara bi şeyler katman gerekir; cesaretlerini kırman değil... haksız mıyım??? lütfen bu huzursuzluğu daha fazla uzatmayın!!! büyükler! ve tecrübeliler! olarak size de bu yakışır. teşekkürler..
hayatının hatasını yaptın bence şimdi bütün oklar sana yönelecek :?anti-social demiş ki:ne kurbanmış ne yineymiş ya...öfff
😆 😆iremita13 demiş ki:hayatının hatasını yaptın bence şimdi bütün oklar sana yönelecek :?anti-social demiş ki:ne kurbanmış ne yineymiş ya...öfff
nassı yani ?? :roll: :roll:amsoblue demiş ki:abi siz (mareşal ve diğer arkadaş) niye sürekli olarak tartışma yaratmaya çalışıosunuz? canınız falan sıkılıyo da o yüzden yeni grupların forumlarına dadanıp insanları sürekli rahatsız edelim diyosunuz? hala niye uzattığınıı anlamış değilim. bu forumun sahiplerinden daha iyiysen(ki bundan şüpheliyim) ya da daha tecrübeliysen yorumlarınla onlara bi şeyler katman gerekir; cesaretlerini kırman değil... haksız mıyım??? lütfen bu huzursuzluğu daha fazla uzatmayın!!! büyükler! ve tecrübeliler! olarak size de bu yakışır. teşekkürler..
Yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Ve sana gönülden katılıorum. Biz bu forum sayfasını dinleyicilerimizin, arkadaşlarımızın, başka gruplardan tanıdığımız tanımadığımız kişilerin yorumlarını, eleştrilerini almak için açtık. Ama amsoblue arkadaşımında dediği gibi bazı eleştiriler cidden rahatsız edici derecede. Her zaman eleştiriye açığız ama lütfen eleştirilerimizi biraz daha dikkatli yapalım.amsoblue demiş ki:abi siz (mareşal ve diğer arkadaş) niye sürekli olarak tartışma yaratmaya çalışıosunuz? canınız falan sıkılıyo da o yüzden yeni grupların forumlarına dadanıp insanları sürekli rahatsız edelim diyosunuz? hala niye uzattığınıı anlamış değilim. bu forumun sahiplerinden daha iyiysen(ki bundan şüpheliyim) ya da daha tecrübeliysen yorumlarınla onlara bi şeyler katman gerekir; cesaretlerini kırman değil... haksız mıyım??? lütfen bu huzursuzluğu daha fazla uzatmayın!!! büyükler! ve tecrübeliler! olarak size de bu yakışır. teşekkürler..