ben olayın aslını söyliyim size, orda önce dispel silence çıktı hep bir ağızdan slayer megadeth söyledik herşey güzeldi bizim için sonra alternatif grupları çıktı bütün herkes hopluyo zıplıyo alan menum satan memnun ordaki organizasyonu yapan mağra adamları memnun ama biz memnun değildik bizimkileri(Enterprise) bekliyorduk ve çıktılar hep bir ağızdan söyledik bütün salon inledi çığırdık böğürdük herkes şaşırdı, en son sahneye atlayıp hep bir metronomdan kafa salladık işte orda olay koptu ve bizim bu bütünleyici ruhumuzu hazmedemedi mağra adamları bu duyguyu yaşayarak bütün seyiriclere vermemizi kaldıramadı ve biz sahneden indikten 1 şarkı sonrada grubu indirdi işte bu bizim müziğimize olan bir saygısızlıktı ve bizde sakin durmadık baya olaylar çıktı sloganlar yuhhlamalar ondan sonra salondaki asilik göstern metalcilerin hepsini dışarıya attılar bu en büyük saygısızlıktı o yüzden serkan ben senin sözünü değiştirmek istiyorum anatoliada sahne alıcak ve metali ruhunu vererek çalan bir grup ve aynı çılgınlıkta seyircisi varsa o zaman bidaha düşünsün "anatolia"da çıkmayı çünkü orada birçok mağra adamı var..