Dispel Silence(Heavy/Thrash Metal)-Ankara

sahneniz iyi,
uyumunuz iyi,
yorgun olmanıza ragmen ben sizi begendim..
ve eglendim..
iyi yoldasınız..
başarılarınızın devamını dilerim...
tekrar andac rock tra görüşmek üzere..

architect demiş ki:
sahneniz iyi,
uyumunuz iyi,
ve eglendim..
iyi yoldasınız..
beğendiysen ne mutlu bize, yorgunluk umrumuzda değil bıraksalar sabaha kadar çalarız!! andaç rock'ta tekrar çıkmayı tüm kalbimizle isteriz! teşekkürler reşit baba!

umarım dün yazdığım şeyler için affetmişindir 😉 😉

architect demiş ki:
sahneniz iyi,
uyumunuz iyi,
ve eglendim..
iyi yoldasınız..

dun gercekten cok yorgunduk ama yıne de elımızden gelenı yaptık yorgunlugumuza ragmen kendımızı resıt abıye begendırmısız ya o yeter😉

bız de yenıden andacta sahne alabılmeyı cok ısterız :roll: ...

levent senı bı dahakı konserlere cagırmazsak adımız demmmmsız sılence olsun 😆 sen de gelmezsen senınkı de otoban sınegı anlastık mı 😆

gorusmek uzere

:metalhead DISPEL SILENCE :metalhead

Slmlar nede güsel cıkmış fotolar Reşit Baba çok güzel yorumlarda bulunmus saolsun ben sahsen sevdim Andaç Rock ı tekrar cıkmayı isterim sanırım guruptaki kardeslerim de isterler😀 hehe gurup arkadaslığından cok kardes olduk ve cok da iyi oldu😀

ewet kesınlıkle grup arkadaslıgından once ARKADAS we hatta kardes olduk cok kısa zamandakı basarımızın anahtarı da bence bu...

arkdaslar sızlere cok ıyı bır haberım war su an ıtıbarıyle 7.hacettepe kultur ve sanat senlıklerıne secılmıs bulunuyoruz...17,18,19 mayıs 2006 tarıhlerınde gerceklesecek olan senlıklerın bır gununde Dispel Silence olarak sahne alacagız...

tum metal sewerlerı beklerız.....

Serkan başarılarınızın devamını diliyorum. Bu cumartesi biz de Andaç'ta sahne alıyoruz The Beastary olarak. Bekleriz hepinizi. Tarzımız belli... Saolasın Reşit Abi....
Stay Heavy

hacettepe demişken buradan hacettepe ile ilgili bir duyuru daha yapayım

arkadaslar uyesı oldugum hacettepe unıversıtesı klasık turk sanat muzıgı korosunun 15 mayıs 2006 pazartesı aksamı saat 8 de hacettepe sıhhıye kampusu M salonunda konserı vardır...gırısler ucretsızdır ve herkes davetlıdır......

saolasın umut begenılmek cok guzel...gercı sahneden demmmmmmmmmmli dıeyemedım ama olsun...
sefımız aynı anlattıgım gıbıymıs degıl mı😉

yasasın Türk Sanat Müziği..

LONG LIVE HEAVY METALLL..............

Dispel Silence 19 mayısta hacettepe üniversitesi senlıklerınde sahne alacaktır...

butun metal sewerlerı beklerız...

bu konsere ozel bır takım surprızler hazırladık...

kafalar kopsun 19 mayısta..............

hacettepe rezaletıne fıyaskosuna katılmaya tesebbus ettıgımız ıcın butun ızleyıcılerımızden ozur dılerız...

yok efendım neymıs teomanın bılmem kımı sahneyı almıs menajer gelmeden kımseyı cıkaramazmıs,kardesım sız konsey olarak bu kadar mı acıssınız yaw...o kadar soz wermıssınız ınsanları magdur edıyorsunuz bunun da farkındasınız ama savunmanız cok guzel:elımızde olan bır sey yok...konsey demek herseyın kendılerının elınde oldugu topluluk demektır..daha bundan haberınız yok bı de cıkmıssınız efendım organızasyondan bız sorumluyuz dıyorsunuz...sızlerın elıne eşşek werılse onu bıle gudemezsınız...bız cumhurıyet lısesının senlık organızasyonunda o kadar aksaklıga we organızasyon bosluklarına ragmen sahne fırsatı bulabıldık...emın olun o lıse bebelerı dıyecegınız cocuklar sızden cok daha ıyı becerırdı bu ıslerı...ne yazık kı canım hacettepemın senlık organızasyonunu sızın gıbı acızlere emanet etmısler...cook yazık........

butun amator grupların dıkkatıne:hacettepe bahar senlıklerıne katılmak ıcın 2 degıl 12 kez dusunun...hatta katılmayın...magdur olursunuz............

Geri