Dispel Silence(Heavy/Thrash Metal)-Ankara

yeni yeni çalışmaya başlamışsınız o yüzden eleştiriye gerek yok 😉 Zamanla iyi olur umarım.Yalnız şunu belirtmek istiyorum sadece konser vermek için yapılmış acele edilmiş gibi geldi bana parçalar çok sıradandı.Keşke biraz daha bekleyip daha iyi bir repertuvarla çıksaydınız ama sizin biliceğiniz iş tabiyki 😉

Başarılar..

alpaycım senın sıradan dıye nıteledıgın sarkılar bızım calıp soylemekten son derece zewk aldıgımız sarkılar zaten repertuarımıza da ondan ekledık bızım ekleme felsefemız sarkıyı calarken bundan oncelıkle zewk almaktır...seyırcı cossun weya zor olsun hava atalım dusuncesıyle cover yapmıyoruz....emınım kı sız de oylesınızdır....

ayrıca oyle ılla kı konser werelım dıye bı telasımız da yoktu sagolsun emrah bıze bır fırsat tanıdı bız de degerlendırdık...ıyı de yapmısız😉)aynı sahneyı paylastık bu sayede😉

gelecekte ıyılıgı tartısılır ama daha (tabırımı mazur gorun)tassaklı repertuarlarla karsınızda olacagız😉we umarım daha cok kereler aynı sahneyı paylasırız....

die-young demiş ki:
arkadaşlar çok sağolun eleştirileriniz için...hepsini değerlendirip kendimizi geliştireceğiz çok sağolun!!!

Eywallah derim buna ... :metal .. Eleştiriyi kabullenmek işin gereklerindendir.. Bizede ne eleştiriler geldi eywallah dedik .. Bunu yapabilen bi elemana sahip olmanız güzel ...

die-young demiş ki:
arkadaşlar çok sağolun eleştirileriniz için...hepsini değerlendirip kendimizi geliştireceğiz çok sağolun!!!

Eywallah derim buna ... :metal .. Eleştiriyi kabullenmek işin gereklerindendir.. Bizede ne eleştiriler geldi eywallah dedik .. Bunu yapabilen bi elemana sahip olmanız güzel ...

die-young demiş ki:

eyvallah dostum 😉

serkandan tam beklediğim gibi bir yanıt geldi 😀 Yazmadığım bir çok eleştiriyi de iyki yazmamışım 😉 Bencelerle başlar bu cümleler ve düşünceler...Sen sahneye çıkmışsın bırakta insanlar rahat rahat yazsınlar ne istediklerini bu tavrın yüzünden eleştirilmek gibi bir özgürlüğünü elinden kaçırabilirsin 😉 Ben yanlış anlıyacağını düşündüğüm için doğru dürüst eleştiri bile yazmadım 🙂 Biraz daha sakin olursan dispel silence için daha iyi olur.Eleştiriler çok gerekli çünkü.

neyse uzatmıyalım başarılar....

ask olsun alpay olur mu oyle sey elestırılerınızı sonuna kadar yapacaksınız tabıı ama sunu da belırtmelıyım benım elestırlere cevap wermem elestırılere werdıgım onemı gosterıyor onem wermesem zaten ne yazarsanız yazın bısı demem he he der gecerım oyle degıl mı...

Dispel Silence tam gaz konserlere dewam ediyor...

bu cumartesı anatolıan sahnesınde bırlıkteyız....

herkesı davet ederız...

kafaları koparmak ıcın...

:metalhead :metalhead :metalhead DISPEL SILENCE :metalhead :metalhead :metalhead

cok sagolun arkadaslar...

konserın ayrıntılarıyla ılgılı edındıgımız bılgılerı sızınla paylasayım...

organızasyon saat 2 gıbı baslayacak bız ıse tahmınen 4 5 gıbı sahnede olacagız...mın.12 sarkı calacagız yolcu konserınde elde olmayan nedenlerden oturu calamadıgımız 2 sarkıyı yarın mutlaka sızlerle paylasacagız...

konser yerı anatolıa sahnesı...mıllı kutuphanenın karsısı...

tekrarlıyorum hepınızı beklerız....

kopsun kafalar........

Geri