Tüplüler beklendigi performansı vermiyor bana göre 🙂 ds1 in add modu hosuma gidiyor benimde
mesela bir arkadasım ibanez jemini önerdi , var mı kulllanan nasıl bir sonuc verir ?
Kullanan vardır, çıkar da, dediğim gibi amfini de belirtirsen iyi olur. Bazı pedallar amfi seçebiliyorlar.
Sahne için kullandığın sisteme bir alternatif olarak Line6 POD prosesör (sahnede rahat kullanmak için floor modellerini veya yanında footswitch ile satılan uygun fiyatlı fasulye modellerini) önerebilirim aslında. Clean, distortion her türlü soundu kotarabilirsin.
Amfilerin iyi modellemeleri olan amfiler aslında ama, ben modellemeli amfi üstüne hiç pedal kullanmadığım için yorum yapmasam daha iyi olur 🙂
Barışım arkadasım , o pedal guzel de az aşıyor beni , aklımda yoksa o pedal ....hopp... ben geldim. radial tonebone plexi tüp var asil hocam. iki kanal olanlardan.
zaten o tüpten performans almak ımkansız. tupler yuksek voltajlarda ısınarak verımlı hale gelır. 9v-12v-18v aralıgında bir tupten ancak ısık alabılırsınızTüplüler beklendigi performansı vermiyor bana göre 🙂 ds1 in add modu hosuma gidiyor benimde
Elektronik teknisyeniyim söylediğiniz öcü gibi geldi bana. :stop: Elektriği bu gün evimizde kullanıyorsak dönüşümünün kolaylığından ötürüdür. Watt bazında güç aldığınız istediğiniz voltaja istediğiniz şekilde(AC/DC) elektriği çevirebilirsiniz. 5 Volt ilede beslerniz o tüpleri ısıtıcak enerji yeterliyse gerilim üretilebilir. Bilmeden lütfen yorum yapmayınız.zaten o tüpten performans almak ımkansız. tupler yuksek voltajlarda ısınarak verımlı hale gelır. 9v-12v-18v aralıgında bir tupten ancak ısık alabılırsınız
dıger konulardada yazmıslıgım vardır bende elektronik muhendısıyım , soyledıgınız kısmen dogru burdakı bahsı gecen durumu goz onune alarak yaklasmalısınız. sizce dusuk bir gerilimi yukseltmıs olmak tupten verım almak icin yeterlimidir ? eger yeterli diyorsanız baska bır mesaj yazmayacağım. ayrıca "5 Volt ilede beslerniz o tüpleri ısıtıcak enerji yeterliyse gerilim üretilebilir" demıssınız cumle bıraz anlamsız olmus ama sunuda eklemek ısterım tupler gerılım uretmek ıcın kullanılmaz.Elektronik teknisyeniyim söylediğiniz öcü gibi geldi bana. :stop: Elektriği bu gün evimizde kullanıyorsak dönüşümünün kolaylığından ötürüdür. Watt bazında güç aldığınız istediğiniz voltaja istediğiniz şekilde(AC/DC) elektriği çevirebilirsiniz. 5 Volt ilede beslerniz o tüpleri ısıtıcak enerji yeterliyse gerilim üretilebilir. Bilmeden lütfen yorum yapmayınız.
[ Digitech Hardwire Tl 2'ye bir göz atın. Çok kötü setuplarda bile iyi iş çıkartabilen bir pedal tonu biraz dijital biraz içsiz geliyor bana ama zevk meselesi]