öncelikle şunu söylemek istiyorum;
o gece garajda yaşanan olaylar için üzgünüm.
biz DJİNN STYLO sahnesini ortaya koyduk.
fakat bazı arkadaşlar yanlış şeyler yapınca olaylar patlak verdi.mesela bir insan
pogoya neden TEKME atarak gelir orasını bilemem veya
halay çekerek sahneye EL HAREKETİ yapmak ne kadar ETİKTİR ya da sahnede birileri varken ''karakediii'' diye bağırmak
ne kadar özgüven dolu ve APTALCA bir harekettir onuda bilemem.ondan sonrada çıkıp bana bu herif ''PROVAKATÖRDÜR''
ona buna laf giydirip milleti galeyana getiriyor demek ne kadar doğrudur onuda bilemem.yada sırf 5.grup olduğu için
bir gruptan kafadan nefret etmek ne kadar KİBİR gerektirir onu hiç bilemem.lafım kimseye değil.yanlış anlaşılmasın
kimse djinnstylo dan haz almak zorunda değildir.biz kendimize inanıyoruz.herkes mürid olmak zorunda da değil.ama bizi
seven ve dinleyen herkesi mürid olmaya davet ederiz.biz sadece sahneye çıkıp çalan ve aşağı inen bir grup olmak istemiyoruz.olayımızı yaşamak ve gerçek hayata canlı bir varlık gibi geçirmek istiyoruz.çünkü bu djinn stylo nun oluşum/yaşama biçimidir.
mürid için;
hakan ; ruhani gücün,her daim kafamda açtığın akımlar, bize her daim inandığın ve çabaların için,
(orıya gelmiyen senidin olüm)
kubilay delisi ; sırtlan gibi bana yanaşan herkesi öldürebilecek samimiyette ve arkadaşım olduğun için
( hrrrrrr)
öner ;salladığın uzun rapunzel gibi saçların ,çabaların ve bize inanıp desteğini hiç esirgemediğin için
( eee o zamaann)
murat ; deli saçması hareketlerin, patates burnun ve bizi yalnız bırakmadığın için
( m.a.n kasa )
tuna ;bize hep inandığın ve herkesten garip kendine has ve acayip zıplayış tarzın ve samimiyetin için
( abi ağzımda garip bi tatoluştu)
nurhan ;o iri cüssen,üzerime yaptığın sinir bozucu espriler ve abim gibi olduğun için
(jvc)
hüseyin ; kızlardan başka birşey konuşmadığın ve hep ısmarladığın redbullar için
(aha garıya bah la!!)
o gün müridle olamayan ;
eser; beni resmen yatıran o ince esprilerin
(fevzi çakmak , şu anda açıklayamam) ve call of duty de pis almanlara karşı silah arkadaşım olduğun için
alaaddin; süper bere ve gözlüklerin ve poğaçalar için ve ayrıyetten delikanlı olduğun için
( biliyon bunlar o kadar delikanlı değiller ben sanaa ölürüüüümmm)
bunun yanında ; organizatörümüz ahmet'e,tolganın kardeşi tunaya ,emreye,uğura,çağlara,abdurrahman abiye,
crossfire bülent abiye ve o gün garajda bizi dinleyen ve SAYGI gösteren herkese sonsuz teşekkürler.