İstanbul Doktor olup da müzik grubunda yer almak isteyen meslektaşlarımız var mı ?

Çok kasıyorsunuz bazen. Biraz da internetteki mizah kültüründen bihaber şekilde duyar kasıyorsunuz. Bana dert olan bir nokta yok ama; basit bir mim paylaşmaktan fazlasının yapılmadığı ortamda "g*te y*rak" şeklinde ifadelere kayan, sözde toplumun bilinçli kesiminden bir insana hakettiği şekilde davranmak yerine sohbeti yumuşatarak kapattığımız için ego falan denmiş. Bir de medeniyet, erdem falan demiş doktorum. Cidden komedi.

He emmi, he dayı. Ego. Aynen.

Neyse, biz yine iyi örnek olmaya çalışalım.

3-dL29P_qVwhqFQjH9rjyGTQ4e21SaZFWNIUdjiso&usqp=CAU.webp

Bir sürü meslek grubunun kendi müzik topluluğu var, neden doktor deyince laf etmekte gerek duyulmuş anlamadım, maden mühendisleri de yarın sadece mühendis grubu kurucaz diye ilan açabilir. Tezden çok sıkılınmış da etrafa laf etmek suretiyle gerginliğin azaltılması gibi bir sonuç çıkardım.

Tamam kara cuma (blackfriday) sen haklı ol, mutlu ol, sorun yok, biraz onurun, gururun varsa seni ilgilendirmeyen bu başlıktan çık git artık, bir düş yakamızdan daha da boş yere meşgul etme başlığı👍🏻
Senin yüzünden turkrock.com gibi güzel bir siteden soğuyoruz resmen, lütfen kendi kişiliğin ve hırsların yüzünden siteden soğutma bizi

Son düzenleme:
Daha en başında kimin bu başlığa gereksizce dahil olduğunu ve de dahil olmak için mesaj atarak halen kastırdığını da herkes çok iyi biliyor ve görüyor 👍🏻

Son düzenleme:
Daha en başında kimin bu başlığa gereksizce dahil olduğunu ve de dahil olmak için mesaj atarak halen kastırdığını da herkes çok iyi biliyor ve görüyor 👍🏻

Yazdıklarınızı okudum, eğitimli bir birey olarak topluma örnek olmanız, hoşgörü ile karşılamanız gereken şeylere, bunları yazıyorsanız gerçekten yazık. Üzüldüm eğitim durumunun geldiği son noktaya.

İyi niyette hoşgörü göstermeyi en iyi bilenlerden biriyiz, saygısızlığa hoşgörü olmaz Kerem bey, bu başlık sizinle alakalı mı? Doktor değilseniz ve grupta bulunmak istemiyorsanız başlığı amacı dışında kullanmayın ki daha ilk mesajda bu zaten bozuldu ve bir kişi yüzünden gereksiz bir olaya dönüştü, eğer bu başlık sizinle alakalı değilse sırf yorum yapmak ya da belki de mecbur grup arkadaşınızı korumak için mesaj atmayın, bu başlığı bir rahat bırakın, ya da rahat bırakmayacaksanız ve mutlu olacaksanız da biz siteden ayrılıyoruz, size iyi sohbetler.

Son cümlemiz olsun ve büyüklük bizde kalsın; biz haksızız, siz haklısınız👍🏻 yeter ki üzülmeyin siz, mutlu olun, İyi çalışmalar👍🏻

Kamuya açık bir alandasınız, başlığın benle alakalı olup olmaması, buraya yazamayacağım veyahut düşünce belirtemeyeceğim anlamına gelmiyor ne yazıkki. Ayrılıp ayrılmamanız zerre umrumda da değil bilginiz olsun. 😊

Doktor bey yazılan ilk cevaba, "Haha bizde var böyle bir mesleki trip" diye gülüp geçmeliymiş.

Bir de... bir foruma yeni katılıp ona buna laf koymak bence çok ayıp.
Özellikle bu kişiler sıklıkla içerik paylaşan, bilgi ve donanımlarıyla forumu zenginleştiren kişilerse.

Adam ''ben sadece doktorlardan oluşan bir müzik grubu kurmak istiyorum'' demiş. Bunu egoya bağlayan adamın doktorlarla alıp veremediği vardır.
Nereye ilan açacaktı buraya açmayıp ? Letgo'ya mı açsın ?
Ben de zamanında buraya ''+30 yaş işi gücü olan adamlar ulaşsın'' diye grup elemanı ilanı bırakmıştım. Çoluk çocuk yazmasın, müzikten maddi getiri bekleyen adam yazmasın diye. Grup müziği yapmak isteyen adamın elbette kriteri olacak. Benimki yaş kriteriydi, bu doktor arkadaşınki de meslek kriteriymiş, seninki de bir başka kriter olur. Espiri kısmına gelince herkes aynı espiri eşiğinde değil. Adam espirine karşılık vermemiş, espiri olarak algılamamış, daha niye uzatıyorsunki ? Forumda kim daha yaşlı kim daha eski üye diye b.k mu yarıştırılacak ?

Adam ''ben sadece doktorlardan oluşan bir müzik grubu kurmak istiyorum'' demiş. Bunu egoya bağlayan adamın doktorlarla alıp veremediği vardır.
Nereye ilan açacaktı buraya açmayıp ? Letgo'ya mı açsın ?
Ben de zamanında buraya ''+30 yaş işi gücü olan adamlar ulaşsın'' diye grup elemanı ilanı bırakmıştım. Çoluk çocuk yazmasın, müzikten maddi getiri bekleyen adam yazmasın diye. Grup müziği yapmak isteyen adamın elbette kriteri olacak. Benimki yaş kriteriydi, bu doktor arkadaşınki de meslek kriteriymiş, seninki de bir başka kriter olur. Espiri kısmına gelince herkes aynı espiri eşiğinde değil. Adam espirine karşılık vermemiş, espiri olarak algılamamış, daha niye uzatıyorsunki ? Forumda kim daha yaşlı kim daha eski üye diye b.k mu yarıştırılacak ?
Hocam ben bu tartışmanın sizin düşündüğünüz şekilde oluştuğunu sanmıyorum.En başta basit bir espri,eleştiri üzerinde medeniyetsizce "fazla merak..." gibi mahalle ağzı bir söylem bu tartışmanın fitilini ateşliyor.Ayrıca bu şahsın kendi adına birinci çoğul şahısla konuşması ve tanımadığı kişilere ikinci tekil şahısla hitap etmesi doktorluktan bağımsız olarak sorunları olan bir birey olduğunu yansıtıyor.Konu üzerinde şahsi bir rahatsızlığım bulunmasa da uzun yıllar okuyup doktor olan bir bireyin bu kadar hoşgörüsüz,sorunlu bir bakış açısıyla kendini ifade etmesinden hoşnutluk duymuyorum.

Geri