Daha en başında kimin bu başlığa gereksizce dahil olduğunu ve de dahil olmak için mesaj atarak halen kastırdığını da herkes çok iyi biliyor ve görüyor 👍🏻
Hocam kaç kişi kaydoldunuz ki siteye toplu gidiyorsunuz? Bence kalın renk katarsınız.bırakmayacaksanız ve mutlu olacaksanız da biz siteden ayrılıyoruz,
Hocam ben bu tartışmanın sizin düşündüğünüz şekilde oluştuğunu sanmıyorum.En başta basit bir espri,eleştiri üzerinde medeniyetsizce "fazla merak..." gibi mahalle ağzı bir söylem bu tartışmanın fitilini ateşliyor.Ayrıca bu şahsın kendi adına birinci çoğul şahısla konuşması ve tanımadığı kişilere ikinci tekil şahısla hitap etmesi doktorluktan bağımsız olarak sorunları olan bir birey olduğunu yansıtıyor.Konu üzerinde şahsi bir rahatsızlığım bulunmasa da uzun yıllar okuyup doktor olan bir bireyin bu kadar hoşgörüsüz,sorunlu bir bakış açısıyla kendini ifade etmesinden hoşnutluk duymuyorum.Adam ''ben sadece doktorlardan oluşan bir müzik grubu kurmak istiyorum'' demiş. Bunu egoya bağlayan adamın doktorlarla alıp veremediği vardır.
Nereye ilan açacaktı buraya açmayıp ? Letgo'ya mı açsın ?
Ben de zamanında buraya ''+30 yaş işi gücü olan adamlar ulaşsın'' diye grup elemanı ilanı bırakmıştım. Çoluk çocuk yazmasın, müzikten maddi getiri bekleyen adam yazmasın diye. Grup müziği yapmak isteyen adamın elbette kriteri olacak. Benimki yaş kriteriydi, bu doktor arkadaşınki de meslek kriteriymiş, seninki de bir başka kriter olur. Espiri kısmına gelince herkes aynı espiri eşiğinde değil. Adam espirine karşılık vermemiş, espiri olarak algılamamış, daha niye uzatıyorsunki ? Forumda kim daha yaşlı kim daha eski üye diye b.k mu yarıştırılacak ?